Νικήτρια η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο, στο πασχαλινό τουρνουά

από AllAboutARIS

Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του ΑΡΗ, κατέκτησε την 1η θέση, στο πασχαλινό τουρνουά που διοργάνωσε ο Μ. Αλέξανδρος.

“Με επιτυχία ολοκλήρωσε ο ΑΡΗΣ Wheelchair B.C. τις υποχρεώσεις του, στο τριήμερο Πασχαλινό Τουρνουά, που διοργάνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος 94, στο ΔΑΚ Ευόσμου. Με τρεις νίκες σε τρεις αγώνες και με όλους τους διαθέσιμους παίκτες να παίρνουν πολύτιμες εμπειρίες, το σύνολο της Χατζηζωγίδου, θα ξεκουραστεί για τις Πασχαλινές Διακοπές. Μόνο για το τυπικό, ο ΑΡΗΣ κέρδισε την πρώτη ημέρα την Λέφσκι Σόφιας Βουλγαρίας, την δεύτερη ημέρα τον μαχητικότατο Ηροδικό Κομοτηνής και σήμερα στον τελικό τον Μέγα Αλέξανδρο. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι, ο Μέγας Αλέξανδρος δεν είχε στην διάθεση του, τους δύο βασικούς του ψηλούς .
Τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής τον πήραν οι παίκτες που δεν έχουν την δυνατότητα να δείξουν τις δυνάμεις τους στους αγώνες του πρωταθλήματος. Αυτό που μένει, είναι η ετοιμότητά τους και η προθυμία τους σε ό,τι τους ζητήθηκε. 

Επιστροφή στις προπονήσεις, την Τρίτη μετά το Πάσχα, με προετοιμασία της ομάδας για την κρίσιμη αναμέτρηση με το ΠΑΣΚΑ στην Αθήνα, την Κυριακή 05/05/2019 στις 12:00, στο γήπεδο του Μετς .
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.” Αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Προτεινόμενα Άρθρα