Χορηγός στο τμήμα κορασίδων του πόλο ο Παντζαρτζίδης

από Γιώργος Γκάτος

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας που έχει αναλάβει τα τεχνικά έργα στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ετοιμάζεται να συνεισφέρει οικονομικά στο τμήμα του γυναικείου πόλο

Ο υπεύθυνος των εργασιών στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και το Νέο Ρύσιο, θα στηρίξει έμπρακτα τη νεά σεζόν τα τμήματα κορασίδων και μίνι-κορασίδων. Οι άνθρωποι του ΑΡΗ και ο ίδιος ήρθαν σε επαφή, με τον Ευάγγελο Παντζαρτζίδη να δηλώνει πως στόχους του είναι να βοηθήσει τα νεαρά κορίτσια να φέρουν τίτλους στους “κιτρινόμαυρους”. 

Ο ίδιος, μιλώντας στην εφημερίδα “ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ” δήλωσε για την απόφαση του να αναλάβει αυτά τα δύο τμήματα: “Η συνεργασία μας προέκυψε σε μόλις πέντε λεπτά. Προέκυψε όλως τυχαίως, πάνω σε μια κουβέντα που είχα με τον κ. Μονόρι και είπαμε να βοηθήσουμε τα τμήματα των κορασίδων και των μίνι κορασίδων φέτος, ενώ θα είμαστε δίπλα τους και κατά την διάρκεια της ερχόμενης σεζόν”.

Ρωτήθηκε αν ο ρόλος του θα είναι η διαδοχή του Πασχάλη Καραγιάννη (πρώην έφορος του τμήματος πόλο): “Σε πρώτη φάση δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο, γιατί είμαι ήδη στην ΠΑΕ. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι ναι μεν δεν μπορώ να ηγηθώ, αλλά μπορώ να συνδράμω στο ποσοστό που μου αναλογεί. Ό,τι μου ζήτησαν μέχρι στιγμής το έκανα. Το ίδιο θα προσπαθήσω και στο μέλλον”.

Προτεινόμενα Άρθρα