Λάβρος κατά… συγκεκριμένων

από AllAboutARIS

"Θα με βρουν μπροστά τους" τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ, όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα

Μηνύματα προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις έστειλε ο Δημήτρης Ηλιάδης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε.

Απευθυνόμενος σε συγκεκριμένους ανθρώπους, χωρίς να τους κατονομάσει, έκανε λόγο για χρυσοθήρες και άτομα που εσκεμμένα θέλουν να βλάψουν την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα, προειδοποιόντας ότι θα τον βρουν μπροστά τους.

Ο μόνος στον οποίο αναφέρθηκε ονομαστικά είναι ο υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές με τον Δημήτρη Ηλιάδη, κ. Κώνστας, που μόλις ένα μήνα μετά τον ορισμό της διοίκησης, ζήτησε την παραίτηση της: “Ζήσαμε και κωμικές καταστάσεις. Ο κ. Κώνστας μέλος του ψηφοδελτίου του κ. Σκόρδα με δημόσια δήλωση του πριν ακόμη συμπληρώσουμε ένα μήνα στη διοίκηση μας καλούσε να παραιτηθούμε με αστεία επιχειρηματολογία.

Μέσα σε αυτό το κλίμα τεχνητής αμφισβήτησης από ανθρώπους που έβλαψαν αποδεδειγμένα τον ΑΡΗ πετύχαμε για το άρθρο 99″, ενώ σε άλλη του τοποθέτηση, είπε: 

“Από την πρώτη στιγμή που κάθισα στην καρέκλα του προέδρου εμφανίστηκαν διάφοροι υποψήφιοι για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, οι οποίοι τελικώς κατάλαβα ότι περισσότερο ήταν χρυσοθήρες, και λιγότερο επενδυτές.

Θα μπορούσα εάν λειτουργούσα λαμογιακά, το ενδιαφέρον τους να το κάνω σημαία, και να παραμυθιάζω τον κόσμο του ΑΡΗ, υποσχόμενος λαγούς με πετραχήλια.

Δεν έκανα επικοινωνιακά παιχνίδια. Δούλεψα αθόρυβα, τους ζήτησα τις απαιτούμενες εγγυήσεις πριν ενημερώσω τους συνεργάτες μου στη διοίκηση, και τους παραπέμψουμε στην ΚΜΑ. Τελικώς αποδείχθηκε ότι ήταν άνθρακας ο θησαυρός.

Πριν ένα χρόνο είχα δηλώσει ότι η σωτηρία του ΑΡΗ είναι η υπαγωγή στο άρθρο 99. Τώρα δηλώνω ότι μαζί με την υπαγωγή απαιτείται και η παρουσία υγιούς επενδυτή για να δούμε τον ΑΡΗ στην κορυφή. Διαφορετικά η δυναμική του θα είναι συγκεκριμένη.

Κύριοι, δεν ήρθα στον ΑΡΗ για να κάνω διοικητική καριέρα, ούτε για να προβληθώ κάνοντας διαχείριση των εσόδων. Αυτά τα σύνδρομα τα ξεπέρασα πριν από 20 χρόνια. Στόχος μου ήταν και είναι η οικονομική εξυγίανση, και η δημιουργία μίας αξιόπιστης αγωνιστικά ομάδας με την προσέλκυση επενδυτή.

Στο πρώτο αποδεδειγμένα βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Στο δεύτερο κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, ώστε η ομάδα να βαδίσει στις επιτυχίες. Πρέπει να τα ξεχωρίσουμε όμως γιατί διαφορετικά βγαίνουν λανθασμένα συμπεράσματα.

Αυτή η προσπάθεια  βρήκε απέναντι της σταγονίδια του παρελθόντος. Εκείνους οι οποίοι είτε είχαν κάνει επάγγελμα τον ΑΡΗ, είτε πέφτουν εύκολα θύματα παραπληροφόρησης. Μαζί τους πρόθυμες μαριονέτες κινούνται και μιλούν εκτελώντας τις εντολές τους.

Ξέροντας καλά τον ρόλο τους έστησαν από την πρώτη ημέρα μηχανισμούς λάσπης, αλητείας και ψευτιάς. Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι σ’ αυτή τη βρωμιά δεν κόβεται τιμολόγιο. Τρομαγμένοι από το γεγονός ότι η εταιρεία βαδίζει προς την εξυγίανση, έστησαν πόλεμο φθοράς μου με τους κλακαδόρους τους, ο οποίος φούντωσε μετά τα τρία άτυχα αποτελέσματα.

Ο στόχος τους γνωστός. Επειδή στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος προσπάθησαν και προσπαθούν απαξιώνοντας τα πάντα να δημιουργήσουν τεχνητή κρίση αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο εκμεταλλευόμενοι την απογοήτευσή του.

Είναι οι ίδιοι, που ενώ δεν είχαν μαντήλι να κλάψουν, και δεύτερο πουκάμισο να βάλουν, κράτησαν τα κλειδιά της ΠΑΕ για πολλά χρόνια. Που σπατάλησαν δεκάδες εκατομμύρια και έφυγαν αφήνοντας μία καταχρεωμένη ομάδα.

Είναι οι ίδιοι οι οποίοι κυκλοφόρησαν όποια κακοήθεια μπορεί να βάλει ο ανθρώπινος νους, με επιχείρημα ότι θέλουν το καλό του ΑΡΗ. Ποιοι; Αυτοί που έκλεψαν τα όνειρα των Αρειανών.

Το τελευταίο τους σενάριο, είναι ότι θα φύγω στην Αμερική και δεν θα ξαναγυρίσω. Τους πληροφορώ λοιπόν τους ψεύτες, τους λασπολόγους, τους μυθομανείς και όλους εκείνους που κατέστρεψαν τον ΑΡΗ διασπαθώντας εκατομμύρια και βγάζουν γλώσσα ότι στην Αμερική είμαι υποχρεωμένος να ταξιδεύσω για επαγγελματικούς λόγους.

Δυστυχώς γι’ αυτούς, δεν είμαι ανεπάγγελτος. Έχω υγιέστατες επιχειρήσεις που με βοηθούν να μην ξεφτιλίζεται ο ΑΡΗΣ για λίγες χιλιάδες ευρώ, όπως ξεφτιλίστηκε πολλές φορές στο παρελθόν.

Φεύγω λοιπόν στην Αμερική την Πέμπτη και επιστρέφω μετά από επτά ημέρες.

Ερωτώ για να αποδείξω την κακοήθεια: γιατί αυτό το ταξίδι να είναι ταξίδι λιποταξίας και όχι ταξίδι με θέμα επενδυτικό ενδιαφέρον για τον ΑΡΗ;

Θα σας απαντήσω εγώ: γιατί το πρώτο δε συμφέρει αυτούς που ονειρεύονται να επιστρέψουν στην ΠΑΕ, ενώ το δεύτερο δημιουργεί ίντριγκα και απαξίωση του προσώπου μου. Σ’ αυτές τις λογικές έμαθε να ζει ο ΑΡΗΣ πολλά χρόνια και όλοι είδαμε τα θλιβερά  αποτελέσματα.

Είναι ντροπή για τον ΑΡΗ οι πλουσιοπάροχα αμειβόμενοι υπάλληλοι που καταχρέωσαν με τις επιλογές τους την ομάδα να βρίσκουν «διαδρόμους» στην ομάδα και να συζητούν επενδυτικές λύσεις για τον ΑΡΗ. Ποιοι είναι αυτοί οι Εφιάλτες που συνδιαλέγονται μαζί τους και τι συμφέροντα εξυπηρετούν;

Δυστυχώς αναγκάζομαι να μιλάω για τα αυτονόητα γιατί όλοι εκείνοι που βρήκαν διοικητικό και επαγγελματικό καταφύγιο στον ΑΡΗ και πλέον τους γνωρίζει καλά ο κόσμος δεν κάνουν αντιπολίτευση ασκώντας υγιή κριτική, αλλά επιστρατεύοντας τα ψέματα και τη λάσπη.

Σ’ αυτά πλέον θα απαντούμε όπως τους πρέπει. Δεν θα αφήσουμε ατιμώρητο κανέναν που λασπολογεί είτε στο διαδίκτυο είτε στα ερτζιανά. Είμαι δημοκρατικότατος, αλλά θα τιμωρήσω την στημένη αλητεία που στόχο έχει να βλάψει την τιμή και την υπόληψή μου. Τους προειδοποιώ και εάν δεν σταματήσουν το βρώμικο παιχνίδι τους σύντομα θα τους καταγγείλω ονομαστικά στον κόσμο του ΑΡΗ.

Πρέπει να τελειώσει αυτό το καλαμπούρι που εξελίχθηκε σε εφιάλτη. Ο ΑΡΗΣ είναι τεράστιος και δεν μπορεί να μένει δεμένος σε παραγοντικές παρεούλες που ανδρώθηκαν διοικητικά τα τελευταία χρόνια εκμεταλλευόμενοι συγκυρίες και τη σαπίλα. Οι κάθε λογής νταβατζήδες τέλος.

Εγώ την πλήρωσα με πολλά εκατομμύρια την παραγοντική μου τρέλα και δεν δημιούργησα μαύρες τρύπες.

Ο ΑΡΗΣ δεν ανήκει στα πρόσωπα ούτε δικαιούται κανείς να τον κρατάει χαμηλά προκειμένου να μπορεί να κάνει τα παραγοντικά του παιχνίδια”.

Προτεινόμενα Άρθρα