"Χαμηλά η μπάλα"

από AllAboutARIS

Ο Χρήστος Γαλιλαίας φιλοξενήθηκε στον "ΑΡΕΝΑ" και μίλησε για τη μεγάλη νίκη του ΑΡΗ και συνέστησε μεγάλη προσοχή ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ενώ φρόντισε να… κρατήσει και χαμηλά την μπάλα! Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Υπήρχε πολύ μεγάλη ένταση όπως ήταν αναμενόμενο για το μεγάλο ντέρμπι της πόλης αλλά από ότι φάνηκε από το αποτέλεσμα του αγώνα η ομάδα ήταν καλά προετοιμασμένη, έμεινε αφοσιωμένη στο αγωνιστικό πλάνο του Αγγέλου και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει».

Για το νέο μοντέλο του Άρη: 

« Είναι μονόδρομος για την ομάδα, όπως ξέρεται δεν έχουμε και πολλές επιλογές αλλά είναι μια συγκυρία η οποία μπορεί να βοηθήσει και την ανάπτυξη των ταλέντων που έχουμε, έτσι ώστε να συνεχιστεί η παράδοση και να φτιάξει ένας κορμός όχι μόνο για τον Άρη αλλά και για την Εθνική ομάδα”.

Για το τι έγινε μετά στα αποδυτήρια:

«Έγινε χαμός, ήταν σαν ένα παλιρροϊκό κύμα. Υπήρχε μεγάλη χαρά και ενθουσιασμός. Αλλά όπως είπε και ο προπονητής είμαι είναι απλά μια νίκη, η οποία ήταν βέβαια σημαντική αλλά δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια νίκη. Χαμηλά η μπάλα, η χρονιά θα είναι δύσκολη πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένη γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια».

Για την φιλοξενία της διοίκησης του ΠΑΟΚ:
« Ήταν πάρα πολύ καλή φιλοξενία και μακάρι να υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση σε όλα τα γήπεδα».

Προτεινόμενα Άρθρα