«Καινούργια ομάδα ο ΑΡΗΣ»

από AllAboutARIS

Για το χθεσινό παιχνίδι αλλά και την επόμενη μέρα στο «στρατόπεδο» των κίτρινων μίλησε ο Βαγγέλης Αγγέλου , ενώ παράλληλα στάθηκε στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους της διοίκησης.

Για το χθεσινό παιχνίδι αλλά και την επόμενη  μέρα στο «στρατόπεδο» των κίτρινων μίλησε ο Βαγγέλης Αγγέλου , ενώ παράλληλα στάθηκε στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους της διοίκησης. Χαρακτήρισε τη χθεσινή μεγάλη νίκη ως μία πολύ καλή ευκαιρία για να διαπιστώσει η ίδια η ομάδα κατά πόσο μπορεί να τη διαχειριστεί στα επόμενα παιχνίδια. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον αέρα του «ΛΙΜΠΕΡΟ»:

Για μεγαλύτερο όφελος από τη νίκη:
«Το μεγαλύτερο όφελος είναι η αυτοπεποίθηση. Ο παίκτης σίγουρα χρειάζεται αυτά τα κολακευτικά σχόλια από τους φιλάθλους, που συνοδεύουν μια μεγάλη νίκη. Θέλω επίσης να σταθώ στην πολύ καλή αντίδραση που είχαν σήμερα οι παίκτες μου στην προπόνηση. Έχουν αφήσει πίσω το χθεσινό παιχνίδι. Όλοι το έχουμε αφήσει πίσω. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μείνουμε σ’ αυτό. Κοιτάμε μόνο μπροστά. Πρέπει να κρατήσουμε την ομάδα προσγειωμένη, στα επίπεδα της λογικής.

Για την έκρηξη χαράς από τον κόσμο του ΑΡΗ:
«Σίγουρα, μέσα απ’ αυτό το παιχνίδι ενεργοποιήθηκε το DNA της αγάπης του κόσμου για την ομάδα».

Για τη στήριξη της διοίκησης:
« Όλοι οι μηχανισμοί της ομάδας λειτουργούν από τις αρχές Ιουνίου. Τις τελευταίες μέρες και ενόψει ντέρμπυ ενεργοποιήθηκαν ακόμα περισσότερο».

Για τον κορμό των ταλαντούχων νέων παικτών που παρέμειναν και φέτος στην ομάδα:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διαθέτουμε πολλούς νέους φερέλπιδες καλαθοσφαιριστές. Παρόλα αυτά είμαστε μια καινούργια ομάδα η οποία τώρα δημιουργείται. Προσπαθούμε να αντισταθμήσουμε το μειονέκτημα της εμπειρίας. Τα παιδιά τα  καταφέρνουν εξαιρετικά. Δεν έχουμε ακόμα κορμό. Προσπαθούμε να φτιάξουμε. Για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει διάθεση για σκληρή δουλειά από όλους μέσα στην ομάδα»

Για το επόμενο ματς κόντρα στον ΚΑΟΔ ο Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε:
«Σ’ αυτήν την ομάδα υπάρχει ένας προπονητής με εμπειρία και μαχητικότητα(σ.σ.Νέναντ Μάρκοβιτς). Αντιμετωπίσαμε τον ΚΑΟΔ στη Φλώρινα και για τρία δεκάλεπτα υποφέραμε. Νικήσαμε αλλά μπορώ να πω ότι το τελικό σκορ ήταν πλασματικό. Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.

Για την εθνική ομάδα και για το αν θα πρέπει ο επόμενος προπονητής να είναι έλληνας ή ξένος, ο προπονητής του ΑΡΗ δήλωσε: «Οι έλληνες προπονητές έχουν δείξει τα διαπιστευτήρια τους. Η ομοσπονδία ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει και θα το κάνει».

Προτεινόμενα Άρθρα