"Μας δημιούργησε σοβαρά προβλήματα ο ΑΡΗΣ"

από AllAboutARIS

Στην πίεση των "κίτρινων" στο σερβίς στάθηκε ο Έλληνας τεχνικός

Με την υποδοχή της ομάδας του τασ έβαλε ο Στέλιος Καζάζης, μιλώντας για τηχθεσινή ήττα από τον ΑΡΗ. Ο τεχνικός του Παμβοχαϊκού στάθηκε στα προβλήματα που δημιούργησαν οι “κίτρινοι” στην ομάδα του, αναφέροντας πιο συγκεκριμένα: “Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε καθαρά και να αποκτήσουμε ασφάλεια για τη συνέχεια, αλλά δυστυχώς μείναμε στη ανασφάλεια. Με τέτοια υποδοχή και ποσοστό 27% τέλεια, δεν μπορείς να έχεις τύχη. 

O ΑΡΗΣ πίεσε πολύ στο σερβίς και μας δημιούργησε σοβαρά προβλήματα. Μοιραία ήταν δύσκολο να παίξουμε καλά. Θα πρέπει να αλλάξουμε κι άλλα πράγματα στη συνέχεια, να αποκτήσουμε διαφορετική νοοτροπία, να παίξουμε καλύτερο βόλεϊ και να βγούμε από δύσκολη θέση.

Ο Ντόκιτς θα μας δώσει λύσεις στη συνέχεια, είναι καλός παίκτης, αλλά μην ξεχνάμε πως ουσιαστικά είχε κάνει μιάμιση προπόνηση. Μαζί με τον Ασπιώτη θα κάνουν ένα καλό δίδυμο στη θέση του διαγώνιου. Μετά από 20 μέρες στην ομάδα, βγαίνω μπροστά και παίρνω την ευθύνη, όμως, το ζήτημα είναι ομαδικό και πρέπει να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι για να βρει ο Παμβοχαϊκός τον δρόμο του”.

Προτεινόμενα Άρθρα