Η Σαραγόσα, το διπλό στην Τούμπα και οι… "μπούκες"

από AllAboutARIS

Συνέντευξη σε ισπανική ιστοσελίδα παραχώρησε ο Χαβίτο και σε αυτήν μίλησε για τον ΑΡΗ αλλά και τις εμπειρίες του από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Φρανθίσκο Χαβίτο παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα “eldiariomontanes.es” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ΑΡΗ αλλά διάφορα βιώματα από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής μίλησε για την επιλογή του να πάει στην Αλκορκόν, λέγοντας ότι άκουσε τα καλύτερα λόγια από πρώην συμπαίκτες του, όπως ο άλλοτε πορτιέρο του ΑΡΗ, Χουάνμα.

Περιγράφοντας τη θητεία του στο “Κλεάνθης Βικελίδης” είπε: “Είχα την τύχη να παίξω αρκετά χρόνια στο κύπελλο UEFA απέναντι σε πολύ καλές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Σαραγόσα και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Επίσης είχαν την τύχη να κερδίσω το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην έδρα τους, κάτι που είχε να συμβεί 12 χρόνια”.

Περιέγραψε όμως και άλλου είδους αναμνήσεις ο Ισπανός λέγοντας: “Στην Ελλάδα συνάντησα απειλές οπαδών σε παίκτες όταν τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Εγώ είχα την τύχη να μην υποφέρω. Επίσης συνάντησα, κυρίως στα ντέρμπι, καταστάσεις με τον κόσμο να μπαίνει στο γήπεδο συνέχεια, να πετάει πράγματα, πέτρες και μπουκάλια στα γήπεδα”.

Προτεινόμενα Άρθρα