"Νιώθω σαν φάντασμα…"

από AllAboutARIS

"Δεν μπορώ να περιμένω παραπάνω από δύο μήνες".

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” παραχώρησε συνέντευξη ο Ρολάντο Ντεσπέιν, αναφερόμενος στο θέμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες και το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τον ΑΡΗ.

Ο Κουβανός τόνισε πως νιώθει σαν φάντασμα, ότι δεν θα περιμένει τον ΑΡΗ πολύ ακόμα θέτοντας ως καταληκτική ημερομηνία το ματς Κυπέλλου με τον Εθνικό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του: 

Για τον λόγο που δεν αγωνίζεται: “Το πρόβλημα είναι το ποσό που πρέπει να πληρώσει ο ΑΡΗΣ για παίκτη από την Κούβα. Είναι μια δύσκολη κατάσταση, τη οποία ωστόσο όλοι γνώριζαν στην ομάδα”.

Για τη δήλωση του κ. Γιώτα, πως δεν ήξερε για το παράβολο: “Μπορεί να μην ήξερε ακριβώς το ποσό, αλλά σίγουρα ήξερε ότι έπρεπε να πληρώσει για μένα. Είμαι διεθνής παίκτης και έχω παίξει σε πολλά τουρνουά. Όλοι ξέρουν οτι υπάρχει παράβολο για όλους τους παίκτες. Απλά για τους Βραζιλιάνους ή τους Ιταλούς είναι 2.000 ευρώ και για τους Κουβανούς 14.000 ευρώ. Είναι μεγάλο πρόβλημα για μένα που δεν παίζω τους τελευταίους δύο μήνες.”.

Για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα: “Νιώθω σαν φάντασμα. Δεν ξέρω τι να κάνω και τι συμβαίνει. Προσπαθώ να είμαι ευγενικός, αλλά είναι δύσκολη η κατάσταση για μένα. Είμαι εδώ δύο μήνες και δεν ξέρω τι θα συμβεί. Πραγματικά δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο. Σας λέω νιώθω σαν…φάντασμα, καθώς ταξιδεύω με την ομάδα και δεν μπορώ να μπω να αγωνιστώ”.

Για την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης του παραβόλου: “Οι μεταγραφές λήγουν την Παρασκευή, αλλά το ποσό μπορείς να το πληρώσεις ανά πάσα στιγμή. Το πρόβλημα όμως είναι ότι εγώ δεν μπορώ να περιμένω πάνω από δύο μήνες και πλέον περιμένω το ματς με τον Εθνικό. Αν δεν παίξω και εκεί, δεν ξέρω τι θα αποφασίσω για την συνέχεια”.

Για τις σκέψεις αποχώρησης του από την ομάδα: “Ακολουθεί το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Αν δεν παίξω σε αυτό, τότε δεν έχει νόημα να παραμείνω στην ομάδα, ειδικά αν αποκλειστούμε και χαθεί η προοπτική κατάκτησης ενός τίτλου”.

Κλείνοντας, υπογράμμισε: “Ευχαριστώ τον κόσμο για τη συμπαράσταση και εσάς για τη συνέντευξη. Ήθελα να βγω και να μιλήσω για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Στην Ελλάδα ήρθα γιατί εμπιστεύτηκα τον πρόεδρο και όσα μου είπε. Έχω έξι προτάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό και δεν ξέρω τι να κάνω. Ελπίζω να βρεθεί λύση μέχρι την επόμενη εβδομάδα, γιατί κάνω κακό στην καριέρα μου που δεν παίζω”.

Προτεινόμενα Άρθρα