Έτοιμοι για διακρίσεις οι "κιτρινόμαυροι" κολυμβητές

από AllAboutARIS

Έντονη αγωνιστική δράση για το κολυμβητικό τμήμα του Α.Σ.ΑΡΗΣ που από αύριο μέχρι και την Κυριακή (14-17/7) συμμετέχει με 30 αθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’-Β’ στο Βόλο και την άλλη εβδομάδα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων – Εφήβων – Νεανίδων στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, “Ατομικά ρεκόρ, συμμετοχή σε όσους περισσότερους τελικούς και φυσικά κατάκτηση πολλών μεταλλίων είναι οσκοπός των αθλητών και των προπονητών τους και φυσικά η μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών.

Ο πήχυς, ειδικά για τα κορίτσια, στο Βόλο είναι ήδη ψηλά αφού θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν την πρώτηθέση που είχαν από το περσινό πρωτάθλημα. Δυνατό χαρτί της ομάδας, η δεκατετράχρονη Βάσια ΜαρίαΚιρτσόγλου, η οποία είναι μέλος της προεθνικής ομάδας νεανίδων, και κατεβαίνει ως φαβορί στα αγωνίσματατου υπτίου, στα οποία κατέχει την πρώτη θέση σε πανελλήνιο επίπεδο. Την αποστολή στο Βόλο συνοδεύουν οιπροπονητές Δημήτρης Μυλώσης, Κατερίνα Μπλιάμου, Γιώργος Μαυρίδης και ο έφορος του τμήματος, ΤάσοςΑναστασιάδης.

Την επόμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένα από τις 21 ως τις 24 Ιουλίου, θέση στους βατήρες θα πάρουν 35κολυμβητές και κολυμβήτριες του Συλλόγου, συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων– Εφήβων – Νεανίδων,  που θα διεξαχθεί στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

Μιλώντας στο arisac.gr, ο προπονητής Δημήτρης Μυλώσης τόνισε: “Ευχομαι καλή επιτυχία σε όλους τουςαθλητές και τις αθλήτριες μας, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να εισπράξουν το μέγιστο τουαποτελέσματος γιατι πραγματικά τους αξίζει. Κατέβαλαν άπαντες μεγάλη προσπάθεια ολη την χρονια και πρέπεινα ανταμειφθούν για αυτή. Όπως συχνά μου αρέσει να λεω στους αθλητές μου, όλη τη χρονια έστρωναν τοτραπέζι τους και πλέον αυτό γέμισε με όλα τα καλά. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να απλώσουν το χέρι καινα γευτούν τους καρπούς των κόπων τους”.

Προτεινόμενα Άρθρα