Η δράση των κιτρινόμαυρων τμημάτων

από AllAboutARIS

Δύσκολα παιχνίδια για βόλεϊ και χάντμπολ γυναικών

Μπορεί όλη να στρέφουν τη προσοχή τους στον τελικό του Σαββάτου ανάμεσα σε ΑΡΗ και Παναθηναϊκό αλλά τα τμήματα του Ερασιτέχνη έχουν κανονικά αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Βόλεϊ γυναικών: Την ΑΕΚ υποδέχεται ο ΑΡΗΣ αύριο, Σάββατο(18/2) στις 17:00 στο ΔΑΚ Πυλαίας για την 18η αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών. Πέντε στροφές έμειναν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και ο ΑΡΗΣ θέλει να κάνει την προσπάθεια να πλασαριστεί στην πρώτη 4αδα.

Χάντμπολ γυναικών: Αύριο, Σάββατο(18/2) ο ΑΡΗΣ υποδέχεται στις 15:00 την ομάδα της Πυλαίας για την 11η εξ’ αναβολής αγωνιστική στη Μίκρα. To συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ντέρμπι και αν οι κιτρινόμαυρες διατηρήσουν το αήττητο έχουν τον πρώτο λόγο για την άνοδο.

Χάντμπολ ανδρών: Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται του Πόντιους Κιλκίς την Κυριακή(19/2) στις 18:00 στη Μίκρα για την 12η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας Χάντμπολ. Μετά την ήττα στην Αξιούπολη οι κιτρινόμαυροι θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Μπάσκετ γυναικών: Κάθε παιχνίδι για τον ΑΡΗ είναι κρίσιμο γιατί είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Για την 4η αγωνιστική του δεύτερου γύρου ο ΑΡΗΣ φιλοξενείται από τον Πανιώνιο την Κυριακή(19/2) στις 12:30 από τον Πανιώνιο. 

Ποδόσφαιρο γυναικών: Ο ΑΡΗΣ ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από την ομάδα της Καρδίτσας και την Κυριακή(19/2) στις 15:00 θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στις Άβάντες Χαλκίδας. Το παιχνίδι διεξάγεται στο γήπεδο της Τριανδρίας και είναι για την 12η αγωνιστική της Α’ εθνικής γυναικών.

* Το βόλεϊ ανδρών έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική

Προτεινόμενα Άρθρα