«Χρόνια πολλά και πετυχημένα!»

από AllAboutARIS

Οι Ειρήνη Κελεσίδου και Έλενα Κωνσταντινίδου μίλησαν στο AllaboutARIS για τη φετινή τους παρουσία στην ομάδα

Ο ΑΡΗΣ σβήνει σήμερα τα 103 κεράκια του και τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου του εύχονται «Χρόνια Πολλά!».

Η Ειρήνη Κελεσίδου και η Έλενα Κωνσταντινίδου φωτογραφήθηκαν στην μπουτίκ της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ επί της οδού Παπαναστασίου και μέσα σε απόλυτα «κιτρινόμαυρο» φόντο στέλνουν τις ευχές τους στον ΑΡΗ και κάνουν τον απολογισμό της φετινής χρονιάς για το τμήμα τους, δεδομένου ότι σήμερα ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις τους.

«Εύχομαι ο ΑΡΗΣ να συνεχίσει επιτυχημένα την πορεία του και όλα τα τμήματα να πετύχουν τους στόχους τους. Επίσης, εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και σαν σύλλογος να βρίσκεται πάντα ψηλά!», σχολίασε η Ειρήνη Κελεσίδου, με την συμπαίκτριά της, Έλενα Κωνσταντινίδου να κάνει τον απολογισμό: «Η αλήθεια είναι ότι πήγαμε καλά, αν και μένει μία γλυκόπικρη γεύση για το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να μπούμε στην τετράδα. Υπάρχουν ματς, που όπως και λέει και ο προπονητής μας, όσες φόρες και να τα παίξουμε δεν θα τα χάσουμε, αλλά στο πρωτάθλημα τα χάσαμε!».

Από την πλευρά της, η Ειρήνη Κελεσίδου μίλησε και για τον άνθρωπο, που είναι επικεφαλής του τμήματος τα τελευταία χρόνια, τον Γιάννη Ρεντζεπέρη, και τόνισε: «Πιστεύω ότι είναι από τους πιο συνεπείς και αξιόλογους προέδρους, που υπάρχουν στο ελληνικό βόλεϊ. Τηρεί κατά γράμμα ό,τι σου πει και είναι απόλυτα αξιόπιστος. Θεωρώ ότι είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον ΑΡΗ», ενώ η Έλενα Κωνσταντινίδου αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Δημήτρη Σολκίδη: «Με τον κόουτς είχαμε συνεργαστεί και στο παρελθόν και βρεθήκαμε και φέτος στον ΑΡΗ. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη, αν και θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε καταφέρει πολλά περισσότερα».

Προτεινόμενα Άρθρα