Έβαλαν… πλάτη για Τολιόπουλο με γνώμονα την αγάπη τους για τον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Ο Βασίλης Τολιόπουλος είναι παίκτης του ΑΡΗ με μία οικονομική υπέρβαση για την ΚΑΕ η οποία όπως ειπώθηκε και στην συνέντευξη τύπου που έκαναν τα μέλη της διοίκησης πριν μερικές ημέρες, δεν θα ήταν εφικτή αν δεν υπάρχουν δύο άνθρωποι που παραμένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, να προσφέρουν την οικονομική τους βοήθεια.
Μία βοήθεια που ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού ουσιαστικά αυτοί οι δύο πληρώνουν το 50% του συμβολαίου του Έλληνα άσου. Δεν δίστασαν, όταν τέθηκε το ζήτημα για το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας με Τολιόπουλος, να δηλώσουν παρών και χωρίς δισταγμό να δεσμευτούν για την κάλυψη του 50% του συμβολαίου του.
Ο πρώτος από τον Πειραιά, με ρίζες στο οπαδικό κίνημα του ΑΡΗ, δεν ξέχασε ποτέ την μεγάλη του αγάπη για την ομάδα και αποφάσισε να βοηθήσει σε αυτην την νέα προσπάθεια που γίνεται και η οποία έχει γεμίσει με αισιοδοξία άπαντες.
Ο δεύτερος από την Αθήνα, με μπασκετικές καταβολές και μεγαλωμένος με τον «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ», θέλησε να συνδράμει μιας και πιστεύει πως κάτι καλό γίνεται πλέον στον ΑΡΗ, κάτι που υπόσχεται συγκινήσεις στο μέλλον.
Αμφότεροι λοιπόν έδωσαν σημαντική βοήθεια στην ΚΑΕ για την παραμονή του Τολιόπουλου αλλά το σημαντικότερο είναι πως φαίνεται να είναι «ζεστοί» σε ανάλογες ενέργειες και στο μέλλον. Εφόσον φυσικά μένουν μακριά από τα… φώτα της δημοσιότητας, κάτι που έχουν ζητήσει οι ίδιοι.

Προτεινόμενα Άρθρα