“Αμοιβαία η αγάπη με τον κόσμο – Δεν θέλει μισθοφόρους ο ΑΡΗΣ”

από AllAboutARIS

Ο Βασίλης Σίμτσακ ζει μία πετυχημένη σεζόν με την Ούνιξ του Δημήτρη Πρίφτη, η οποία… έχει ακόμα μπροστά της αφού πλησιάζουν οι τελικοί της VTB League.

O πρώην σέντερ του ΑΡΗ βρήκε λίγο χρόνο για να καταγράψει όσα ζει φέτος στη Ρωσία αλλά και για να αναφερθεί στον ΑΡΗ.

Διαβάστε παρακάτω τι δήλωσε μεταξύ άλλων στο “sportal.gr”.

Το θέμα στον Άρη δεν είναι μπασκετικό, είναι άλλα αυτά τα οποία έχουν προτεραιότητα. Πρέπει να μπει σε μια σειρά το τι έχει ανάγκη αυτήν τη στιγμή η ομάδα. Δεν έχει σκοπό να παίξει ελκυστικό μπάσκετ. Το θέμα είναι να έχει έναν σοβαρό προπονητή όπως είναι ο κόουτς Σάββας Καμπερίδης που αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα και είναι εξελίξιμος.

Ο πρώτος στόχος είναι να μειωθούν τα χρέη και να συνδυαστεί με ένα μπάσκετ που θα φέρει τον κόσμο στο γήπεδο και θα διατηρεί την ομάδα σε μια σταθερότητα και από εκεί και πέρα με ένα πλάνο κάποιων ετών, να φύγει το βάρος των χρεών και να δώσει τη σπίθα στον Άρη ώστε να κάνει και πάλι πρωταθλητισμό.

Ο Άρης θέλει ανθρώπους που τον αγαπάνε και δε θα τον δουν ως σκαλοπάτι ή μισθοφόρους. Χρειάζεται το σταφ, οι παίχτες και η διοίκηση να θέλουν το καλό της ομάδας και να πορευτούν με υπομονή και όχι με φωτοβολίδες.

Εγώ είχα δύο ονειρικά πρώτα χρόνια από τα τρία στην ομάδα και τον τρίτο είχαμε κάποια προβλήματα οικονομικά. Όμως η ομάδα ήταν έτσι στημένη από τον κόουτς και από τους ανθρώπους που την περιστοίχιζαν και τα κάναμε στην άκρη, έχοντας έτσι μια πάρα πολύ αξιοπρεπή πορεία“.

Δεν ψάξαμε για δικαιολογίες στα προβλήματα, ή στο ότι ήμασταν απλήρωτοι. Βάλαμε το καλό του Άρη πάνω από το προσωπικό συμφέρον και από εκεί και πέρα ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του.

Ως παίχτης ένιωσες αρκετή αγάπη, ειδικά από τον κόσμο του Άρη. Σου λείπει αυτό ή προτιμάς το κουστούμι του προπονητή πλέον στην άκρη του πάγκου;

Αυτή η αγάπη με τον κόσμο του Άρη ήταν αμοιβαία γιατί με βοηθούσε πάρα πολύ να δείξω αυτό που είμαι ως άνθρωπος αλλά και αθλητής. Αυτοί είδαν έναν άνθρωπο που πάντα προσπαθούσε και δεν έκλεβε.

Προτεινόμενα Άρθρα