Αμφίβολος για το Προολυμπιακό ο Παπαπέτρου

από AllAboutARIS

Δύσκολα θα δούμε τον Ιωάννη Παπαπέτρου στο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 30χρονος φόργουορντ έχει ενημερώσει εδώ και καιρό τον Βασίλη Σπανούλη πως πιθανότατα δεν θα είναι διαθέσιμος αυτό το καλοκαίρι. Όχι γιατί δεν το επιθυμεί, αλλά γιατί μετά το σοβαρό χειρουργείο που έκανε μέσα στη σεζόν απαιτείται ένας αρκετά σημαντικός χρόνος αποθεραπείας μετά το πέρας των τελικών, ώστε να μην αντιμετωπίσει νέα προβλήματα στο μέλλον.
Η συμμετοχή του άσου του Παναθηναϊκού δεν έχει ακόμη αποκλειστεί οριστικά, ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Τη θέση του στη δωδεκάδα φαβορί είναι να πάρει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος έχει κάνει μια ακόμη πολύ καλή σεζόν στην Ιταλία με την Σάσαρι και είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο «παράθυρο» του Φεβρουαρίου απέναντι σε Τσεχία και Ολλανδία.

 

Εφόσον ο Παπαπέτρου απουσιάσει, θα πρόκειται για τη δεύτερη απώλεια μετά τον Νίκο Ρογκαβόπουλο (που αποφάσισε να απέχει) αλλά και τον Θανάση Αντετοκούνμπο (που είναι τραυματίας αλλά θα είναι δίπλα στην Εθνική ομάδα). Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας θα αρχίσει στις 17 Ιουνίου και κανονικά παρών θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που εδώ και μέρες κάνει προπονήσεις μόνος του (με τη βοήθεια του Βιν Μπέικερ, μέλους του επιτελείου των Μπακς) στην Αθήνα.

Πηγή:sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα