Αποκλεισμός τριών μηνών από τον αθλητικό δικαστή στον Γιαννακόπουλο – «Προσπάθεια αλλοίωσης πρωταθλήματος»

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος στο λογαριασμό του στο Instagram, πριν την επίσημη ανακοίνωση από τον ΕΣΑΚΕ.

Σύμφωνα με την τιμωρία (η οποία έχει και πρόστιμο 30.000 ευρώ), ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα παραστεί στο ΣΕΦ για το Game 4 των τελικών της Basket League, όπως επίσης και σε πιθανό Game 5, αν οδηγηθεί η σειρά εκεί.Η ποινή δεν έχει επισημοποιηθεί, αφού υπάρχει ενδεχόμενο ένστασης, ωστόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα πάει στο ΣΕΦ.

Παράλληλα, τιμωρήθηκε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με πρόστιμο 50.000 ευρώ. Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε αναβολή, η οποία δεν έγινε δεκτή.

Γιαννακόπουλος: «Προσπάθεια αλλοίωσης πρωταθλήματος για ακόμα μια φορά»

Μετά την τιμωρία του Αθλητικού Δικαστή στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR έκανε το δικό του σχόλιο: «3 μήνες! Μια για κάθε τεχνική ποινή που μας έριξε» και συνέχισε: «Προσπάθεια αλλοίωσης πρωταθλήματος για ακόμα μια φορά. Επακόλουθα. Από 30+ χιλιάρικα πρόστιμο ο Αταμάν και 3 μήνες απαγόρευση εγώ. Κανείς διαιτητής και κανείς από την πλευρά του Ολυμπιακού» ενώ είχε το hashtag «#ΚράτοςείναιοΟλυμπιακός».

Νωρίτερα είχε κάνει λόγο για «διατεταγμένη υπηρεσία» συμπληρώνοντας «Και κερατάς και δαρμένος» με τα επτά αστέρια, ενώ είχε αναφέρει επίσης: «Το να είσαι ευγενικός, καλός άνθρωπος, ξηγημένος. Και στην ώρας τους, να τους γ….ας ενοχλεί πολύ».

Προτεινόμενα Άρθρα