Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Σαρικόπουλος, αναλαμβάνει GM στον Ηρακλή

από AllAboutARIS

Σε ηλικία 34 ετών, ο Ζήσης Σαρικόπουλος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και αναλαμβάνει πόστο στον Ηρακλή.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ζήση Σαρικόπουλου:

“Και κάποτε έρχεται εκείνη η στιγμή που πότε δεν φαντάζεσαι πως θα έρθει, που ποτέ δεν τη σκέφτεσαι και φαντάζει μακρινή.

Κ όμως έφτασε, είναι ΤΩΡΑ εδώ.

14 σεζόν ως επαγγελματίας στο υψηλότερο επίπεδο.

3 σοβαρά χειρουργεία, το πρώτο στα 14 και έκτοτε ανά 8 χρόνια.

Δεν θα μπορούσα να μαι περισσότερο ΕΥΓΝΩΜΩΝ.

Τραβώντας μια γραμμή σήμερα, είμαι υπερήφανος: για τη διαδρομή, για τα επιτεύγματα, για τις επιτυχίες και τις αποτυχίες.

Μα πάνω απ όλα για τις σχέσεις ζωής που δημιούργησα.

Αποχωρώ από την ενεργό δράση γεμάτος, νιώθοντας καλύτερα από ποτέ, χαρούμενος για όσα έχω προσφέρει στο άθλημα αυτό που αγάπησα από 7 ετών, που υπηρέτησα και θα συνεχίζω να υπηρετώ από άλλο πόστο πλέον.

Προς όλους όσους έχω συνεργαστεί, συμπαίχτες, προπονητές, staff, ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί με κάνατε καλύτερο παίχτη μα πάνω απ όλα καλύτερο άνθρωπο.

Τέλος, στην οικογένεια μου που με έσπρωξε προς τον αθλητισμό και μου έκανε αυτό το δώρο, σας ευχαριστώ για ΟΛΑ. Πάντα δίπλα μου, στα καλά και στα άσχημα να με νοιάζεστε και να με στηρίζετε.

Don’t cry because it is over. Smile because it happened. THANK YOU ALL”.

Την ίδια ώρα, ο Ηρακλής ανακοίνωσε την πρόσληψη του ως GM:

Συγχαρητήρια Ζήση Σαρικόπουλε για μια σπουδαία καριέρα. Συγχαρητήρια για τη νέα σελίδα που ανοίγεις, στην Ομάδα μας ως general manager. Δε χρειάζεται να σε καλωσορίσουμε, είσαι ήδη μέλος της Μπασκετικής μας Οικογένειας, όμως σου ευχόμαστε υγεία και δύναμη στα νέα σου καθήκοντα!

Προτεινόμενα Άρθρα