Γιαννακόπουλος σε Ολυμπιακό: «Τόσο πολύ με φοβάστε;»

από AllAboutARIS

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του τέταρτου τελικού της Stoiximan Basket League, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως: «ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Γιαννακόπουλος θα λάβουν την απάντηση που φοβούνται και περιμένουν». Ο διοικητικός ηγέτης των πράσινων, Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε μέσω ανάρτησης στην ανακοίνωση των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά όσα έγραψε

«Σας καλέσαμε και όχι υποδείξαμε, όπως ακριβώς κάναμε μέσω του κ. Μπαφέ σήμερα στην ΕΟΚ. Ευγένεια εμείς, αντιπαράθεση πάλι εσείς.
Εγώ σέβομαι την μνήμη του Πατέρα μου και επιλέγω να μείνω σπίτι να δω τον αγώνα. Όχι βέβαια ότι σας πέφτει λόγος για το πού επιλέγω ή όχι να πάω. Αυτά στις Φιλιππινέζες σας. Γιατί είναι πρόσκληση να θέλω να έρθω να δω τον αγώνα; Τα δικά μου χρήματα, ενέργεια και ό,τι άλλο επενδύω έχουν λιγότερη αξία από τα δικά σας (έτσι σας έμαθαν);

Κι εν τέλει, αφού θα μας κερδίσετε λέτε εντός παρκέ και ο κόσμος σας θα είναι όπως πάντα κόσμιος, τι σας κόφτει εάν έρθω εγώ;

Τόσο πολύ με φοβάστε πια;
Υγ. Το να ζητάω να μην με βρίζετε επί 40 λεπτά χωρίς να υπάρξει η παραμικρή τιμωρία πώς είναι ακριβώς πρόκληση; Τρία χρόνια στο ΣΕΦ με όποιον και να παίζετε, εμένα βρίζετε και δεν έχει βρεθεί ένας να το σταματήσει, είτε από εσάς είτε με τιμωρίες. Τώρα δηλαδή που ζητάω το αυτονόητο, σας χαλάει; Γαύροι… απλά».

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα