Γιαννακόπουλος: «Τώρα που αντέδρασα, αρχίζετε τα τηλεφωνήματα – Αφού δεν προστατεύετε το μπάσκετ, θα το κάνουμε εμείς»

από AllAboutARIS

Μέσω των social media, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε πως δέχεται τηλεφωνήματα από την ΕΟΚ και την ΚΕΔ, τονίζοντας πως αφού δεν μπορούν να προστατέψουν το μπάσκετ, θα το κάνει εκείνος.Αναλυτικά το ποστάρισμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:
«Όσα τηλέφωνα και αν παίρνετε από την ΚΕΔ, την ΕΟΚ, την παράΕΟΚ, από τα Coffe Island, από οπουδήποτε, δεν πρόκειται να το σηκώσω ούτε εγώ, ούτε οι άνθρωποι που έχουν πρόσβαση σε εμένα. Δύο χρόνια σας έχω εξηγήσει ότι δεν είμαι διατεθειμένος να παίζετε. Ούτε τότε που προσπαθούσα να απεμπλακώ και να βρεθεί αγοραστής για τον Παναθηναϊκό, και σας έλεγα ‘μην υποτιμάτε το προϊόν που προσπαθώ να πουλήσω, στέλνοντάς μου Παπαπέτρουδες, Πιτσίλκες και Τσαρούχηδες’. Δεν καταλαβαίνετε. Τώρα που επένδυσα, πάλι σας έπιασα και σας είπα: ‘μην με δουλεύετε, μην με κοροϊδεύετε’ Εσείς εκεί. Και τώρα έχουν αρχίσει όλα τα τηλέφωνα.

Γιατί όλα αυτά που έχουν γίνει και γίνονται τις τελευταίες δύο ημέρες, εσείς ξέρετε πολύ καλά τι εννοώ, είναι μόνο η αρχή. Γιατί εγώ είχα αποφασίσει, όπως και την πρώτη φορά, και το ’12, οι Αγγελόπουλοι απλά μετά τον τελικό του Κυπέλλου που κερδίσαμε έκαναν μια αναίτια επίθεση σε εμένα, ενθυμούμενοι ότι είχα βρίσει τον Πηλοΐδη στο ΣΕΦ όταν είχα πάει, που είχα παραπονεθεί για την διαιτησία. Και ξαφνικά μου έκαναν έναν ανελέητο πόλεμο για 10 χρόνια.

Τα αποτελέσματα τα είδαμε που κατέληξαν, στην Α2. Anyway. Αποφάσισα για το καλό του προϊόντος, για το καλό του μπάσκετ, για το καλό του Παναθηναϊκού, για το καλό όλων, να υπάρχει μια άλλη αντιμετώπιση, μια διαφορετική αντιμετώπιση. Θέλοντας να πιστεύω ότι θα υπάρχει ανταπόκριση από όλους που ενδιαφέρονται για το μπάσκετ. Κι εσείς συνεχίζετε και κάνετε αυτά που κάνετε. Και τώρα εγώ δηλαδή τι θέλετε; Να γυρίζω και τα μάγουλά μου να μου ρίχνετε χαστούκια; Έξυπνοι άνθρωποι είστε, έχετε καταλάβει μετά από χρόνια ότι δεν είμαι τέτοιος τύπος που θα κάτσω να φάω χαστούκια, κάπου θα αντιδράσω κι εγώ.

Τώρα λοιπόν που αντέδρασα, αρχίζετε τα τηλεφωνήματα ‘σε παρακαλούμε κι αυτό και τα λοιπά’. Όχι, δεν υπάρχει πια ‘σε παρακαλώ’. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που γαυγίζει. Μιλάω μια φορά, το είπα μία το είπα και δεύτερη. Από εκεί και πέρα λοιπόν, όταν δεν καταλαβαίνετε, τι να κάνουμε; Τι είμαι εγώ; Ο μπαμπούλας από πάνω ‘ααααα’ συνέχεια; Όχι! Τα ‘παμε. Πήρατε τις αποφάσεις σας, επιλέξατε το τι θέλετε να κάνετε. Ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεών του. Ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεών του! Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα.

Θα μας εξηγήσει λοιπόν λιγδιάρης πρώην διαιτητής, χοντρός, τι δουλειά είχε να πηγαίνει σε συγκεκριμένα μέρη σε ραντεβού, πώς μπαίνει στο ραντεβού χωρίς τσάντα και φεύγει με τσάντα, ναι, θα τα δούμε όλα! Να μάθουμε σε ποια Ακαδημία μπάσκετ ανά την Ελλάδα υπάρχουν καταγγελίες από γονείς για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, για φορολογικές παραβάσεις σε κάποια μεγάλη αλυσίδα, ονόματα δεν λέμε. Για να δούμε! Για να δούμε! Αφού δεν προστατεύετε λοιπόν εσείς που ζείτε από το μπάσκετ, το μπάσκετ, θα προστατεύσουμε εμείς το μπάσκετ από εσάς τα λαμόγια που ζείτε από το μπάσκετ. Μέχρι να ξεβρωμίσει εντελώς».

Προτεινόμενα Άρθρα