Γιαννακόπουλος: «8/18 αθλητές της Εθνικής είναι του Παναθηναϊκού, της ομάδας που…»

από AllAboutARIS

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε την ανακοίνωση της 18άδας της Εθνικής Ομάδας από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή, Βασίλη Σπανούλη, ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού ΠΑΟ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση και με story του στο instagram ανέφερε:

“8/18 αθλητές της Εθνικής ομάδας είναι του Παναθηναϊκού και αυτής της ομάδας με τα πράσινα που όπου την πετυχαίνουν οι εκλεκτοί της ΕΟΚ την… (ή έστω προσπαθούν)” τόνισε χαρακτηριστικά το Insta story του.

Στη συνέχεια, με νέο story αναφέρθηκε σε θέματα διαιτησίας: «Θα μπορούσατε, αφού λέτε και θα χρησιμοποιήσω αυτολεξεί αυτά που είπατε, ότι σας εκθέτει η κυρία Τσαρούχα, ο κύριος Παπαπέτρου και ο κύριος Πιτσίλκας, σημαίνει ότι τα ξέρατε, γιατί τα ξέρατε. Αφού λοιπόν επιλέξατε να μην τους τιμωρήσετε, όπως θα έπρεπε, από τη στιγμή που σας εκθέτουν, γιατί για να σας εκθέτουν, κάτι κακό μάλλον κάνουν, κάτι κακό ξέρετε, που ξέρω και εγώ.

Από τη στιγμή που επιλέξατε αυτό το δρόμο, πάμε με αυτό το δρόμο. Εγώ δεν έχω κανένα θέμα. Εγώ ήθελα να διορθωθούν όλα ήσυχα και ωραία. Από τη στιγμή που δε θέλετε να διορθωθούν όλα ήσυχα και ωραία, θα διορθωθούν όλα δημόσια. Καλή συνέχεια, καλημέρα, καλή Κυριακή».

Προτεινόμενα Άρθρα