Γκάλης: «Είμαστε το φαβορί για να προκριθούμε»

από AllAboutARIS

Ένα… χαλαρό βράδυ είχε η Εθνική ομάδα νικώντας με 93-71 την Αίγυπτο στο κατάμεστο ΣΕΦ και εξασφαλίζοντας τυπικά την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο του Προολυμπιακού Τουρνουά.
Στο φαληρικό γήπεδο βρέθηκε γι’ ακόμη μία φορά ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος έστειλε μήνυμα συμπερίληψης για τα άτομα χωρίς όραση και στη συνέχεια μίλησε στις κάμερες για την πορεία της Ελλάδας αλλά και για τη δική του παρουσία σε αυτή την προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Γκάλης:
«Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για τα ωραία λόγια (σ.σ. τον Βαγγέλη Λιόλιο). Σε ευχαριστώ για την πρόσκληση σε αυτό το event. Είναι πολύ σημαντικό και για μένα. Ο αθλητισμός είναι για όλους. Είναι από τα λίγα πράγματα που ενώνει όλο τον κόσμο. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ, εύχομαι να έχουμε καλή συνεργασία. Ο αθλητισμός είναι για όλα τα παιδιά, για όλο τον κόσμο».
Για το αν θα δούμε την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Πιστεύω ότι έχουμε μία καλή ομάδα. Θέλω να πιστέψω ότι είμαστε το φαβορί για να προκριθούμε και μετά έχει ο Θεός να δούμε σιγά σιγά μέχρι το επόμενο».
Για το ότι επέστρεψε στο ΣΕΦ: «Είναι πολύ συγκλονιστικό που βρίσκομαι ξανά σε αυτό το γήπεδο, σαν να ήμουν εδώ χθες. Το χαρήκαμε όλοι».
Για την αγάπη του Έλληνα για το μπάσκετ: «Έχουμε μάθει τον Έλληνα να αγαπάει το μπάσκετ. Έχει μπει στο πετσί του. Εγώ θέλω, όπως όλοι να ξαναζήσουμε κάθε χρόνο μεγάλες στιγμές».

Προτεινόμενα Άρθρα