Διαδικτυακή απειλή σε παίκτη του ΑΡΗ: «Θα πεθάνεις όπως ο Αλκης»! (pic)

από AllAboutARIS
Ορισμένοι κρυμμένοι πίσω από ανώνυμα προφίλ στο ίντερνετ, πέρα από το να… επαινούν και να στηρίζουν τους δολοφόνους του Άλκη, έφτασαν στο σημείο να απειλούν και παίκτες του ΑΡΗ.
Μετά τις ήττες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κάποιοι το… τερμάτισαν, φτάνοντας λοιπόν στο σημείο να απειλούν παίκτη του ΑΡΗ και συγκεκριμένα τον Ζίριους Ουίλιαμς ο οποίος ανέβασε μία ανάρτηση η οποία ομολογουμένως προκαλεί σοκ.
Σε αυτή ο Αμερικανός του ΑΡΗ, ο οποίος ανέβασε αρκετά ποστ φιλάθλων της ομάδας των «κιτρίνων» που πανηγύριζαν την νίκη επί του ΠΑΟΚ, δέχθηκε απειλή κατά της ζωής του από κάποιον ανώνυμο ο οποίος και προφανώς είναι υποστηρικτής του ΠΑΟΚ και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πόνος. 32 πόντοι διαφορά στον πρώτο αγώνα. Αφεντικά της φάπας. Την επόμενη χρονιά δεν θα έχουν λεφτά να σε πληρώσουν και θα φύγεις. Η πόλη είναι ασπρόμαυρη. Αν τολμάς έλα στην Τούμπα. Είσαι ΝΕΚΡΟΣ, όπως ο Άλκης».
Κάποιος λοιπόν απειλεί έναν καλαθοσφαιριστή του ΑΡΗ μετά το τέλος ενός αγώνα, πως είναι ΝΕΚΡΟΣ όπως ο αδικοχαμένος Άλκης ενώ όπως αναφέρει ο Ουίλιαμς αυτό είναι ένα μόνο από τα απειλητικά μηνύματα τα οποία δέχθηκε, με τον ίδιο να αναρωτιέται αν είναι έτσι μετά από ένα ντέρμπι.
Ο αρμόδιος εισαγγελέας και η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος έχουν πλέον τον λόγο

Προτεινόμενα Άρθρα