Ζητάει επανάληψη της κλήρωσης των διαιτητών ο Παναθηναϊκός

από AllAboutARIS

Ζητάει επανάληψη της κλήρωσης των διαιτητών του 4ου τελικού ο Παναθηναϊκός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το «τριφύλλι» έστειλε σχετικό αίτημα στην ΚΕΔ, καθώς ένας ρέφερι από την τριάδα που κληρώθηκε για το ματς στο ΣΕΦ, είχε στείλει αναφορά στην ΟΔΚΕ. Μέσω αυτής αναφέρθηκε σε δυσφημιστικά σχόλια που έγιναν μετά το τέλος του πρώτου τελικού της Stoiximan Basket League ανάμεσα στους «πράσινους» και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Στην αναφορά (που έμεινε μυστική) έκανε λόγο για πόλωση και τεταμένο κλίμα στη σειρά, «φωτογραφίζοντας» επί της ουσίας τον Παναθηναϊκό.
Οπότε, από τον «επτάστερο» θεωρούν ότι δεν γίνεται να εμπλέκεται σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, κάποιος διαιτητής που έχει προβεί σε μια τέτοια κίνηση.
Γι’ αυτόν τον λόγο, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» προχώρησαν στο αίτημα για επανάληψη της διαδικασίας και θεωρούν ότι θα έπρεπε να εξαιρεθεί ο συγκεκριμένος ρέφερι από την κλήρωση για να αποκατασταθεί η νομιμότητα.
Υπενθυμίζεται ότι οι Πέτρος Παπαπέτρου, Στέφανος Μαγκλογιάννης και Γιώργος Θεονάς έχουν κληθεί να διευθύνουν τον 4ο τελικό της σειράς. Ο πρώτος και ο τρίτος είχαν σφυρίξει στο πρώτο ματς της σειράς στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα