Η ζήτηση τεράστια, τα εισιτήρια λίγα

από Γιώργος Γκάτος

Η αναμέτρηση του ΑΡΗ με την Ουλμ στη γερμανική πόλη, ήταν ένα παιχνίδι-ταξίδι που πολλοί σημείωσαν και έβαλαν στο πρόγραμμα τους, από την αρχή της χρονιάς.

Η σκληρή πραγματικότητα είναι όμως ότι το μεγαλύτερο ποσοστό εξ όσων έστειλαν e-mail, όπως δηλαδή ζητήθηκε από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, δεν θα καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο το βράδυ της Τετάρτης (31/1 – 20:30).

Η ζήτηση είναι τέτοια που ακόμα και τα περίπου 290 (η αρχική συμφωνία) εισιτήρια να έπαιρνε στα χέρια της η Ελληνική ομάδα, δεν θα μπορούσε να καλύψει τις απαιτήσεις της για χορηγούς, κατόχους διαρκείας και κόσμο.

Το πρόβλημα διογκώθηκε όταν η Ουλμ διάθεσε από μόνη της σχεδόν τα μισά εισιτήρια δίχως να έχει τη γνώση η ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Κάπως έτσι, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ, ενημερώθηκε από τη γερμανική ομάδα ότι τα εισιτήρια που απομένουν από την αρχική συμφωνία, είναι σχεδόν τα μισά.

Τα τελευταία 24ωρα οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΑΡΗΣ βρέθηκαν σε επικοινωνία με τη Γερμανική ομάδα, με προφανέστατο αίτημα να υπάρξουν κι άλλα διαθέσιμα εισιτήρια.

Κάτι τέτοιο δεν δείχνει πιθανό αυτή τη στιγμή, καθώς και το παιχνίδι έχει ύψιστη βαθμολογική σημασία. Από τη στιγμή που πρόκειται για φιλοξενούμενη ομάδα, πέρα από την πίεση που άσκησαν οι “Κιτρινόμαυροι”, τα χέρια τους είναι «δεμένα».

Φωτογραφία: MegaPress

Προτεινόμενα Άρθρα