Θέλει να γυρίσει τον διακόπτη!

από Γιώργος Γκάτος

Ο ΑΡΗΣ Midea (3-4) υποδέχεται την Ουλμ για την 8η αγωνιστική του Eurocup (20:00 – Novibet AllAboutARIS TV Live Streaming, AllAboutARIS.gr, Novasports Prime) και θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί τριών αγώνων που τρέχει.

Ο Γιάννης Καστρίτης καλείται να διαχειριστεί τη νέα απουσία του Ίσμαελ Σανόγκο και να την καλύψει εσωτερικά. Ο Έλληνας τεχνικός ελπίζει να δει μερικούς παίκτες να κάνουν το βήμα μπροστά και άλλους να σταθεροποιούν την απόδοση τους. Ένα κομμάτι της χθεσινής προπόνησης ακολούθησε ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, αλλά το επίπεδο ετοιμότητας του είναι πολύ μακριά από το επιθυμητό, καθώς η τελευταία του συμμετοχή ήταν πριν 40 μέρες.

Μπορεί το «όπλο» του ΑΡΗ Midea να είναι η άμυνα του, όμως στα τελευταία παιχνίδια η παραγωγικότητα του είναι αρκετά χαμηλή. Αυτή καλείται να ανεβάσει απέναντι σε μια ομάδα αρκετά επιθετική και με γρήγορη κυκλοφορίας της μπάλας.

Η Ουλμ (5-2) βρίσκεται πίσω από την αήττητη Γκραν Κανάρια (8-0) και την εντυπωσιακή Κλουζ (6-2), ενώ στο Γερμανικό πρωτάθλημα είναι πρώτη (7-1) διατηρώντας την δεύτερη καλύτερη επίθεση.

Το σημερινό εμπόδιο είναι ιδιαίτερα απαιτητικό για τους «Κιτρινόμαυρους» αλλά με τη βοήθεια του κόσμου τους θέλουν να πανηγυρίσουν ακόμα μια νίκη στην έδρα τους.

Διαιτητές είναι οι έμπειροι Λαουριναβίτσιους (Λιθουανία) και Καρντούμ (Κροατία), ενώ την τριάδα συμπληρώνει ο Κονσταντίνοβς (Λετονία).

Φωτογραφία: MegaPress

Προτεινόμενα Άρθρα