Θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον κρατήσει

από Γιώργος Γκάτος

Ο ΑΡΗΣ Midea θέλει να κρατήσει στη Θεσσαλονίκη τον Βασίλη Τολιόπουλο και για τα επόμενα χρόνια. Αυτό το ενδιαφέρον για την παραμονή του παίκτη δεν προέκυψε τον τελευταίο μήνα, που ο Έλληνας γκαρντ… πετάει φωτιές.

Άπαντες στον οργανισμό των “Κιτρινόμαυρων” είδαν και εκτίμησαν την εξέλιξη του παίκτη από το περσινό καλοκαίρι στο οποίο μετακόμισε από τον ΠΑΟΚ στον ΑΡΗ με τα μισά λεφτά, ψάχνοντας το restart στη καριέρα του.

Και το έχει καταφέρει για τα καλά, πραγματοποιώντας την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, όντας αρχηγός του ΑΡΗ και με τους “Κιτρινόμαυρους” να κάνουν μεγάλα βήματα και νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ασφαλώς, οι επαφές έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, με τον ΑΡΗ και τους ανθρώπους που απαρτίζουν το μη αγωνιστικό τμήμα, να εκφράζουν κάθε φορά ότι θα ήθελαν να κρατήσουν αρκετά στελέχη της τρέχουσας ομάδας και για τις επόμενες σεζόν.

Πόσο μάλλον στη συγκεκριμένη περίπτωση με τον Βασίλη Τολιόπουλο, όπου ο ΑΡΗΣ δεν βλέπει απλά κάτι προσωρινό. Πρόκειται για έναν παίκτη στη καλύτερη ηλικία του, με την καλύτερη σεζόν του να «τρέχει» ακόμα, διεθνής με την Εθνική και με πολλά βλέμματα να συγκεντρώνονται πάνω του (εντός και εκτός συνόρων).

Υπάρχουν μερικά δεδομένα στο τραπέζι αυτή τη στιγμή, που δείχνουν πως δύσκολα θα υπάρξει κάποια εξέλιξη στα κοντά. Πέρα από το ότι οι άνθρωποι του ΑΡΗ έχουν εκφράσει με κάθε επισημότητα το ενδιαφέρον τους για την παραμονή του παίκτη, η χρονιά βρίσκεται στα μέσα της, με σημαντικούς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σαφέστατα το περσινό και φετινό Value For Money συμβόλαιο του Βασίλη Τολιόπουλου, δεν αντικατοπτρίζει την αξία του στο χρηματιστήριο. Ο ΑΡΗΣ είναι έτοιμος  για σοβαρή αύξηση στις απολαβές του αρχηγού του.

Το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, οι “Κιτρινόμαυροι” προσπαθούν από τώρα να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους μέσα σε λογικά πλαίσια για να παραμείνει κάτοικος «Nick Galis Hall» ο Βασίλης Τολιόπουλος και η υπόθεση… έχει μέλλον!

Προτεινόμενα Άρθρα