Κάλεσμα του SUPER 3 για στήριξη στα διαρκείας – “Μαζί θα ανεβάσουμε τον πήχη έως την κορυφή”

από AllAboutARIS

O SUPER 3 έκανε κάλεσμα για στήριξη στα διαρκείας της ομάδας μπάσκετ ενώ αναφέρθηκε στην όλη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στον “Αυτοκράτορα”.

“Παίκτες, Προπονητής, Επιτελείο, Διοίκηση. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους σας για τη συνεισφορά σας, για τον αγώνα που υποβάλετε και για την ελπιδοφόρα εικόνα που αποπνέει ο σύλλογος μας”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο σύνδεσμος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ SUPER 3 | ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2024/25
Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του συλλόγου ολοκλήρωσε μία καθ’ όλα πετυχημένη χρονιά, με την πρόκριση στους 12 καλύτερους του Eurocup και διεκδίκησε την 3η θέση στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε σίγουροι, ότι αν οι συγκυρίες ήταν διαφορετικές με τους τραυματισμούς παικτών μας, τις απαράδεκτες διαιτησίες εις βάρος μας και αρκετές άτυχες στιγμές, η ομάδα θα διεκδικούσε ακόμη περισσότερα.
Παίκτες, Προπονητής, Επιτελείο, Διοίκηση. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους σας για τη συνεισφορά σας, για τον αγώνα που υποβάλετε και για την ελπιδοφόρα εικόνα που αποπνέει ο σύλλογος μας. Ο επαγγελματισμός που υποδικνύετε και μαχητικότητα που καταβάλετε είναι το έναυσμα για τον πολυπληθή λαό να αγκαλιάσει και να στηρίξει την προσπάθεια. Κάθε χρονιά και ψηλότερα, μαζί θα ανεβάσουμε τον πήχη έως την κορυφή.
Ο SUPER 3 ανακοινώνει ότι ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024/25. Στο εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνονται όλοι οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ, όλοι οι ευρωπαϊκοί αγώνες του Eurocup καθώς και των Playoff του πρωταθλήματος. Η τιμή του εισιτηρίου διαρκείας ανέρχεται στα 170€ και στην τιμή περιλαμβάνεται και η ετήσια συνδρομή στο σύνδεσμο. Δεν περιλαμβάνεται η κάρτα φιλάθλου του ΑΣ.
Για όσα αδέρφια ενδιαφέρονται να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους, ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός κατά τους θερινούς μήνες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή μετά τις 19:30.
Το μεγαλύτερο ΟΠΛΟ που διαθέτει αυτή η ομάδα στη φαρέτρα της είναι το γεμάτο γήπεδο που σείεται από τις φωνές του κόσμου. Το μεγαλύτερο ΟΠΛΟ που φοβίζει κάθε αντίπαλο σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι οι κερκίδες όπου επικρατεί το αδιαχώρητο. ΕΜΕΙΣ ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε το στήριγμα του συλλόγου. Ο ΛΑΟΣ. Από τους γραβατάκηδες των επισήμων, μέχρι τα τσακάλια στο πέταλο, τα μικρά παιδάκια στα κάγκελα και τις κυρίες στον εξώστη. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΛΕ.
Η ομάδα κάθε χρονιά θα ανεβάζει το πήχη. Και ήρθε η ώρα να δώσουμε την μεγάλη μάχη σε Ευρώπη και Ελλάδα. Να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα με πρόκριση ακόμα πιο κοντά στο Final 4 του Eurocup και να εξαφανίσουμε όλους τους μνηστήρες της 3ης θέσης. Και έχει και συνέχεια…
ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ”.

Προτεινόμενα Άρθρα