Κάτι παραπάνω από μια απλή νίκη!

από Γιώργος Γκάτος

Το διπλό του ΑΡΗ Midea μέσα στην Πάτρα, είχε πολλά οφέλη. Εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Αγωνιστικά, διευρύνεται η σεζόν των “Κιτρινόμαυρων” που επιστρέφουν 7 χρόνια μετά στα ημιτελικά.

Είναι σίγουρα το επιστέγασμα μια φοβερής σεζόν, ειδικά από τον Οκτώβριο ως τον Φεβρουάριο. Οι 2,5 μήνες που ακολούθησαν δεν ήταν αντιπροσωπευτικοί και αυτούς ουσιαστικά… έσβησε ο ΑΡΗΣ Midea με αυτή τη πρόκριση, για να αφήσει και μια καλή εικόνα ενόψει της νέας σεζόν.

Η -τουλάχιστον- 4η θέση, τον ανεβάζει και οικονομικά, αφού ανάλογα τη θέση στην οποία θα τερματίσει η κάθε ομάδα, υπάρχει το αντίστοιχο μπόνους.

Παράλληλα, με την εξασφάλιση θέσης στη πρώτη τετράδα, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα συμμετάσχει στο Super Cup της νέας χρονιάς,

Στα ακόμα σημαντικότερα, είναι η πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που φέτος σκαρφάλωσε ψηλά όχι μόνο για λόγους… ποιότητας του ρόστερ. Που από το -18 επέστρεψε στη διεκδίκηση του αγώνα με 34 εκτελεσμένες βολές και έβγαλε εκτός συγκέντρωσης τους παίκτες του ΑΡΗ που δεν μπορούσα να πάρουν ούτε… σπόρι.

Το τρίποντο του Βασίλη Τολιόπουλου δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια ουσιαστική ανταμοιβή των κόπων που έχουν κάνει όλοι στο Παλέ, από αυτούς που παίζουν μέχρι αυτούς που βρίσκονται στα γραφεία.

Τώρα, θα πάρουν μερικές ανάσες πριν τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό την επόμενη εβδομάδα, που αναμένεται να φέρουν ένα… γεμάτο Παλέ ξανά!

Φωτογραφία: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα