Καζαμίας: «Ήταν σίγουρα μία απ’ τις πιο ωραίες εμπειρίες της ζωής μου το Basketball Without Borders»

από AllAboutARIS

Ο νεαρός γκαρντ του ΑΡΗ, Βασίλης Καζαμίας, μίλησε στο EOK WebRadio και μετέφερε τις εμπειρίες του απ’ το Basketball Without Borders στο οποίο συμμετείχε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις εντυπώσεις του απ’ το Basketball Without Borders: «Ήταν σίγουρα μία απ’ τις πιο ωραίες εμπειρίες της ζωής μου. Τα πράγματα εκεί ήταν πολύ οργανωμένα, είναι κάτι που δεν συνηθίζει κάποιο άτομο να το ζει. Μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, ήταν πολύ μεγάλη για ‘μένα και είμαι πάρα πολύ ευγνώμων γι’ αυτό, α βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσο πολύ καλούς παίκτες. Προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα».

Για το πώς το έμαθε: «Ήμουν μια μέρα στην προπόνηση και μόλις είχε τελειώσει την προπόνηση. Με πήρε τηλέφωνο ένας προπονητής της Ομοσπονδίας και ζήτησε το mail μου για να στείλει ένα πράγμα από το Basketball Without Borders. Εγώ στην αρχή δεν είχα καταλάβει τι ήταν. Πήρα το mail, το διάβασα μαζί με τον Γιώργο Φίλλιο. Μου εξήγησε λίγο πώς έχει, γιατί έχει μια παραπάνω εμπειρία από εμένα, το είπα και στους γονείς μου, χάρηκα πάρα πολύ και έκανα την αίτηση που χρειαζόταν».

Για το αν πήρε πράγματα τα οποία θέλει να βάλει στο μπασκετικό του ρεπερτόριο: «Αυτό που παρατήρησα πάρα πολύ είναι ότι όλοι είχαν θράσος, είχαν δηλαδή το “εγώ” τους. Ήθελαν να δειχτούν, ήθελαν να κατακτήσουν κάτι, ήρθαν με ένα σκοπό, όπως ήρθα και εγώ. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, σίγουρα πήρα πολλά πράγματα και από τους προπονητές και από τους παίκτες και από τους παίκτες του NBA, τα οποία θέλω να βάλω στο παιχνίδι μου».

Για το αν μίλησε με τη Βασιλική Χωλοπούλου που βρέθηκε εκεί: «Σίγουρα. Ήμασταν μαζί και στις πτήσεις, έχουμε ξαναμιλήσει στα γήπεδα σε διάφορες διοργανώσεις. Έχουμε μια σχέση, είμαστε πολύ καλοί φίλοι».

Για τη συμμετοχή του με τον ΑΡΗ στο ματς απέναντι στη Σλασκ στο EuroCup: «Ήταν πραγματικά σαν ένα όνειρο να γίνεται πραγματικότητα το να παίζεις σε τέτοιο γήπεδο με τέτοια ωραία ατμόσφαιρα. Το ονειρευόμουν από μικρός, γιατί πηγαίναμε με τον πατέρα μου στο γήπεδο και βλέπαμε τον Άρη, οπότε ήταν κάτι “μαγικό” για εμένα. Εύχομαι και στο μέλλον να συνεχίσω να “αρπάζω” τέτοιες ευκαιρίες τώρα που είμαι μικρός. Ήταν κάτι απίστευτο για εμένα».

Προτεινόμενα Άρθρα