Καστρίτης: «Πρόκειται για ένα μικρό… θαύμα» (vid)

από Σταμάτης Μουρελής

Ο Γιάννης Καστρίτης μιλώντας στην συνέντευξη τύπου στάθηκε στις απουσίες της ομάδας του ΑΡΗ, χαρακτηρίζοντας την νίκη αλλά και την προσπάθεια ως ένα μικρό… θαύμα, τονίζοντας: «Ίσως ήταν η μεγαλύτερη νίκη μέσα στην χρονιά. Όλοι ξέρετε πόσο λίγοι έχουμε μείνει, την Δευτέρα παίξαμε απέναντι στον Ολυμπιακό και τα παιδιά δεν κράτησαν δυνάμεις, έκαναν υπερπροσπάθεια. Με τους μικρούς προσπαθήσαμε να προπονηθούμε όσο γίνεται καλύτεροι, αν δεν μπορείς να παίξεις «πέντε με πέντε» δεν μπορείς να κάνεις καλή προετοιμασία. Αυτοί οι λίγοι που έχουν μείνει ήταν έτοιμοι πνευματικά για το σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό που έπαιζε ένα «τελικό». Μπορώ να χαρακτηρίσω αυτό που έγινε ένα μικρό… θαύμα. Δεν χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες μας, παίξαμε με 6-7 παίκτες» και πρόσθεσε: «Πολλοί κάνουν δουλειά πίσω από τα… φώτα για να δείξει η ομάδα μία καλή εικόνα μέσα στο παρκέ, συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, τον γυμναστή μας, το ιατρικό τιμ της ομάδας. Πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς που παλεύουν από πίσω για να μαζεύει η ομάδα τις νίκες. Μακάρι μετά την διακοπή να επανέλθουν οι τραυματίες και να είναι πλήρης η ομάδα. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει, οι ομάδες ενισχύονται και πολλά θα κριθούν από εδώ και πέρα».

Όσον αφορά την προοπτική των πλέι οφ είπε: «Άπαντες πρέπει να είναι γνώστες τι αντιμετωπίζουν. Περιμένουμε δύσκολη συνέχεια, δεν μπορούμε να θέσουμε στόχους, καμία ομάδα δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Εμείς θέλουμε αν επσιτρέψουμε υγιείς μετά την διακοπή και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε αγώνα. Ο κόσμος του ΑΡΗ ξέρει να αναγνωρίζει και βλέπει πότε μία ομάδα μάχεται και δίνει τα πάντα. Η είσοδος στα πλέι οφ μπορεί αν προέλθει και παίζοντας έτσι. Εμείς θέλουμε να κάνουμε σκληρή προπόνηση, να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο παρκέ».

Για τον Κέλι τόνισε: «Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη με τον Κέλι, είναι λεπτό το ζήτημα. Δεν υπάρχει κάτι θετικό, ούτε αρνητικό, προσευχόμαστε μαζί του».

Προτεινόμενα Άρθρα