Κλουζ: Η έκπληξη του περσινού ομίλου

από Γιώργος Γκάτος

Η Κλουζ υπήρξε η ευχάριστη έκπληξη του περσινού ομίλου του ΑΡΗ Midea στο Eurocup, καθώς κατόρθωσε και τερμάτισε στη 2η θέση της κανονικής διάρκειας, με 13-5, πίσω από την φιναλίστ της διοργάνωσης, Μπουργκ.

Κάπως έτσι πήρε την απευθείας πρόκριση για τους 8 της διοργάνωσης, αλλά δεν τα κατάφερε. Ηττήθηκε με 79-91 από τους Λόντον Λάιονς και το ταξίδι της τελείωσε εκεί.

Στο πρωτάθλημα φυσικά και τερμάτισε στη 1η θέση με μεγάλη άνεση, ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο ολοκληρώνοντας το double για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Η φετινή σεζόν θα είναι η 3η διαδοχική της στο Eurocup, με τον Μιχάι Σιλβασάν να παραμένει για ακόμα μια σεζόν στο τιμόνι της.

Εξαιτίας της… υπερβατικής σεζόν που έκανε και με αρκετούς παίκτες να αυξάνουν την αξία τους, αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της.

Μέχρι τώρα, στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurocup υπάρχουν αναφορές σε τέσσερις παίκτες που θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της Κλουζ.

Συγκεκριμένα:

Γκουζμάν (G, 1,95)

Ριτσάρντ (G, 1,96)

Ματσιούκα (G, 1,93)

Μοκοκά (G, 1,93)

Τη περασμένη σεζόν, η Κλουζ κέρδισε με 90-74 στο  BTarena Horia Demian τον ΑΡΗ Midea, ενώ στη Θεσσαλονίκη πανηγύρισε επίσης τη νίκη με το πολύ χαμηλό 59-61.

Προτεινόμενα Άρθρα