ΛεΜπρόν: Σε πέντε σεζόν έχει χάσει περισσότερα ματς απ’ ότι στις πρώτες 15 συνολικά

από AllAboutARIS

Ξανά τραυματίας. Για αρκετές εβδομάδες. Και οι Λος Άντζελες Λέικερς καλούνται να μπουν στην τελική ευθεία δίχως τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο πρώτος σκόρερ του NBA διανύει την 20ή σεζόν της καριέρας του.

Η οποία μοιάζει με τις προηγούμενες (και πιο πρόσφατες) τέσσερις. Από την ημέρα που μετακόμισε στο Χόλιγουντ, ο Τζέιμς φαίνεται να έχει χάσει την ανθεκτικότητά του.

Μόνο φέτος έχει απουσιάσει από 15 αγώνες των Λέικερς. Και η καταμέτρηση θα συνεχιστεί, αφού αναμένεται να επανεξεταστεί στον τραυματισμένο του αστράγαλο σε τρεις εβδομάδες.

Πλέον, ο Τζέιμς έχει χάσει 100 αγώνες στις πέντε τελευταίες. Ένας αριθμός που ξεπερνάει κατά 29 αγώνες τις αναμετρήσεις που έχει απολέσει (71) στα 15 πρώτα χρόνια της καριέρας του, σε Κλίβελαντ Καβαλίερς (δύο θητείες) και Μαϊάμι Χιτ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε καμία σεζόν με τους Λέικερς δεν αγωνίστηκε σε περισσότερα από 67 ματς (η κορυφαία επίδοσή του τη σεζόν 2019-2020), κάτι που δεν πρόκειται να… σπάσει ούτε και φέτος. Μετράει 47 εμφανίσεις, ενώ απομένουν 19 ματς και δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε όλα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα