Λούκα Ντόντσιτς: Αγωνία στη Σλοβενία για τη συμμετοχή του στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ

από AllAboutARIS

Η ώρα για το Προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα από 2 μέχρι 7 Ιουλίου πλησιάζει και στη Σλοβενία αγωνιούν για την κατάσταση του Λούκα Ντόντσιτς, το πρόβλημα του οποίου στο γόνατο θα επανεξεταστεί.

Ο Σλοβένος παικταράς έφτασε ως τους τελικούς του ΝΒΑ φέτος με τους Ντάλας Μάβερικς, όπου αγωνίστηκε κάνοντας ενέσεις για τον πόνο σε γόνατο, αστράγαλο και θώρακα. Ο Ντόντσιτς, με λίγα λόγια, έπαιξε λαβωμένος στα πλέι οφ του ΝΒΑ και τώρα είναι αμφίβολο το αν θα αγωνιστεί στο Προολυμπιακό τουρνουά.

 

Το ιατρικό επιτελείο της εθνικής Σλοβενίας θα επανεξετάσει το πρόβλημα στο γόνατο προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα μπορεί ή όχι να αγωνιστεί στο ΣΕΦ, όπου οι αντίπαλοι στον όμιλο θα είναι η Κροατά και η Νέα Ζηλανδία.

Από εκεί και πέρα, στο χιαστί, η Σλοβενία θα διασταυρωθεί με τον όμιλο της Εθνικής Ελλάδας, στον οποίο είναι και οι Αίγυπτος και Δομινικανή Δημοκρατία, οπότε το αν θα αγωνιστεί ή όχι ο Ντόντσιτς στο Προολυμπιακό τουρνουά απασχολεί και τον Βασίλη Σπανούλη με τους παίκτες του, όπως και τις υπόλοιπες ομάδες που θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

 

Προτεινόμενα Άρθρα