Μίλωνας: Γίνεται ΚΑΕ, ψάχνει για γήπεδο και «κλείνει» Γιατρά

από AllAboutARIS

Σχεδόν ένας μήνας χρειάστηκε μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και την διοικούσα επιτροπή, η οποία «έτρεξε» την ομάδα στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν και την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α1 Κατηγορία.

Ο λόγος για τον Μίλωνα, που στις 17 Μαίου στέφθηκε πρωταθλητής στην Α2 και μετά από 25 μέρες κωλυσιεργίας και διαφωνιών που θόλωσαν την ατμόσφαιρα, φαίνεται ότι εισέρχεται σε διαδικασία προετοιμασίας για να γίνει ΚΑΕ και να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Basket League.

Τουλάχιστον αυτή ήταν η εισήγηση της Γ.Σ. του ιστορικού συλλόγου της Νέας Σμύρνης, η οποία ταυτόχρονα άναψε «κόκκινο» στην προοπτική να χρησιμοποιήσει η ομάδα το κλειστό «Κροίσος Πέρσης» (προχωρώντας σε έργα ανακαίνισης), που είναι και η φυσική της έδρα.

Πλέον, ο βασικός χρηματοδότης του Μίλωνα, Δημήτρης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του ξεκινούν αγώνα δρόμο ώστε να επιλέξουν το κατάλληλο γήπεδο που πληροί τις προϋποθέσεις για την Α1 Κατηγορία. Όσον αφορά στο θέμα του προπονητή, υπάρχει ήδη μία προφορική συμφωνία με τον έμπειρο Πατρινό τεχνικό, Μάκη Γιατρά, ο οποίος θα αναλάβει στην λογική ότι θα του επιτραπεί να φτιάξει μία ομάδα που δεν θα έχει ως μοναδικό στόχο την σωτηρία. Επαφές για την θέση του team manager έχουν γίνει με τον Σταύρο Ελληνιάδη, ο οποίος αποχώρησε από την Μύκονο, ενώ οι συμφωνίες που υπάρχουν με τον Γάιο Σκορδίλη και τον MVP του περυσινού πρωταθλήματος, Ζακ Μπράιαντ, θα ενεργοποιηθούν ή όχι μόλις κλείσει και τυπικά το θέμα του προπονητή.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα