Μίλωνας: ΓΣ τη Δευτέρα (17/6) για να αποφασιστεί σε ποια κατηγορία θα παίξει

από AllAboutARIS

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά την παρουσία του Μίλωνα στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ.
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης κατέκτησε την Elite League και ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία μετά από 23 χρόνια, ωστόσο το αν θα καταφέρει να αγωνιστεί εκεί παραμένει ένα πολύ περίπλοκο ζήτημα.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της επιτροπής που είχε συσταθεί για τη δημιουργία ΚΑΕ και τη συμμετοχή της ομάδας στη Stoiximan Basket League παραιτήθηκαν, ενώ προγραμματίστηκε από τον σύλλογο νέα Γενική Συνέλευση το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας (17/6, 17:00), ώστε να παρθεί ξανά η απόφαση για την κατηγορία που θα αγωνιστεί η ομάδα του χρόνου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διορία για τη δήλωση συμμετοχής στην Εlite League έχει παρέλθει, επομένως αν ο Μίλων δεν παίξει στην πρώτη κατηγορία, θα βρεθεί στην τρίτη, και συγκεκριμένα τη National League 1.

Αναλυτικά:
«Καλείται Έκτακτη Γενική Συνέλευση Μελών του Συλλόγου, λόγω ανωτέρας βίας, την 17η Ιουνίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 στα Γραφεία του Ομίλου. Εάν δεν διαπιστωθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα συνεδριάσει νόμιμα, με όσα μέλη παρίστανται, την ίδια ημέρα 17 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:00.
Θέμα ημερήσιας διάταξης:
Δημιουργία ή μη ΚΑΕ ενόψει εξελίξεων και ασφυκτικής προθεσμίας.
*Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα Μέλη μέχρι την ώρα έναρξης της συνέλευσης.
*Δικαίωμα ψήφου έχουν τα Μέλη που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον ένα έτος από την εγγραφή τους».

Προτεινόμενα Άρθρα