Μπάσκετ Γυναικών: Συνεχίζει ως βοηθός ο Βασίλης Τσολάκης

από AllAboutARIS

Στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν, ο Βασίλης  Τσολάκης.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασίλη Τσολάκη, ο οποίος θα είναι ο assistant coach στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Ο Βασίλης Τσολάκης γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου του 1974 στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τις ακαδημίες της Μηχανιώνας όπου και έμεινε για τέσσερα χρόνια. Στη συνέχεια ήταν στο εφηβικό του Μακεδονικού και από εκεί στις ακαδημίες του Ν. Ρυσίου. Επίσης, ανέλαβε τις Νεάνιδες του ΑΡΗ, ενώ τα επόμενα δυο χρόνια ήταν στο ανδρικό τμήμα του Ζέφυρου. Ακόμη, έκανε τη θητεία του στο ανδρικό του Πολυγύρου, ενώ για πέντε χρόνια ήταν στις ακαδημίες του Γαλαξία. Τέλος, τα τελευταία δυο χρόνια ήταν στο ανδρικό στον Ορφέα Σουρωτής, ενώ πέρυσι ήρθε στον ΑΡΗ.

Μετά την ανανέωση της συμφωνίας ο Βασίλης Τσολάκης δήλωσε:

«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, όλα τα κορίτσια να έχουν υγεία και μακριά από σοβαρούς τραυματισμούς. Ο σκοπός μας είναι να εξελίξουμε αγωνιστικά τα κορίτσια, μαθαίνοντας σωστά τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού, να αγωνίζονται για τη συμπαίκτρια τους, να αγαπήσουν το παιχνίδι, να το χαίρονται πάντοτε, βάζοντας πάνω από όλα την ομάδα και φυσικά, ακολουθώντας την φιλοσοφία του coach Κωτούλη, για να υπάρχει η σύνδεση του γυναικείου με όλα τα τμήματα. Με πολύ δουλειά, είμαι σίγουρος ότι τα κορίτσια θα τα καταφέρουν»

Προτεινόμενα Άρθρα