Μπλούμπεργκς: Ο τραυματισμός του Σανόγκο τον έφερε στην αποστολή

από Γιώργος Γκάτος

Σχεδόν 40 ημέρες έχουν περάσει από τη τελευταία συμμετοχή του Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς με τη φανέλα του ΑΡΗ. Ο Λετονός φόργουορντ τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι των «Κιτρινόμαυρων» με τον Απόλλωνα Πάτρας, με αποτέλεσμα να μην είναι στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη για περίπου 1,5 μήνα.

Μόλις χθες, ακολούθησε για πρώτη φορά ένα μέρος της προπόνησης και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αποψινή αναμέτρηση απέναντι στην Ουλμ. Όπως είναι κάτι παραπάνω από εμφανές, ο Λετονός ούτε καν πλησιάζει το επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Παρόλα αυτά, ο τραυματισμός του Ίσμαελ Σανόγκο τον φέρνει λίγες μέρες νωρίτερα στην αποστολή. Βέβαια, από την παρουσία του στην δωδεκάδα μέχρι την παρουσία του στο παρκέ, υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς μπορεί να πάρει από καθόλου χρόνο συμμετοχής μέχρι… λίγα λεπτά, προκειμένου να μην μπει σε κίνδυνο νέου τραυματισμού εφόσον δεν είναι ακόμα έτοιμος αγωνιστικά.

«Ο Μπλούμπεργκς έκανε ένα μικρό κομμάτι της προπόνησης εχθές, προφανώς σε καμία περίπτωση δεν είναι έτοιμος στο 100%. Υπό άλλες συνθήκες και αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός του Σανόγκο, κανονικά δε θα έπρεπε να είναι ούτε καν στην αποστολή. Θα είναι όμως μαζί μας αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι καν κοντά σε επίπεδο ετοιμότητας ώστε να μπορεί να συνεισφέρει όσο ξέρουμε και περιμένουμε από τον ίδιο» σημείωσε ο Γιάννης Καστρίτης στη Media Day.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα