Ξεκάθαρος ο Γκαρμπαχόσα: «Δεν βγάζει νόημα να μπει ομάδα από το Ντουμπάι στη EuroLeague»

από AllAboutARIS

Το Ντουμπάι θα έχει ομάδα στη EuroLeague τα επόμενα χρόνια και σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του ισπανικού Relevo, ο Έντι Ταβάρες είναι στο στόχαστρο των ανθρώπων που θα τρέξουν το project στο Εμιράτο και προσφέρουν ηγεμονικό συμβόλαιο στον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης για οκτώ εκατομμύρια ευρώ μεικτά.

Από την πλευρά του, ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα δεν υποστηρίζει αυτή την προοπτική, εξηγώντας χαρακτηριστικά: «Ως πρόεδρος της FIBA Europe, δεν μου αρέσει το γεγονός ότι μια ομάδα από άλλη ήπειρο ίσως παίξει σε διοργάνωση στην ήπειρό μας. Μιλάω για τη EuroLeague. Στα δικά μου μάτια, δεν βγάζει νόημα».

Και πρόσθεσε: «Αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να βάλουμε κάτω τα πράγματα και πώς θα επηρεάσει αυτή η κατάσταση τα υπόλοιπα κλαμπ στην Ευρώπη. Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ για το ζήτημα επειδή δεν γνωρίζω την ακριβή πρόταση και αν υπάρχει πρόταση για συμβόλαιο σε ομάδα από το Ντουμπάι. Αν όμως τελικά συμβεί, δεν μου αρέσει, ειδικά αφού μιλάμε για ευρωπαϊκό μπάσκετ. Το όνομα της διοργάνωσης είναι EuroLeague. Επομένως, αν φέρουμε κλαμπ από τη Μέση Ανατολή ή την Ασία, θα μιλάμε για κάτι διαφορετικό».

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα