Ομπράντοβιτς: “Η Ρεάλ διαθέτει 11 παίκτες που έχουν παίξει στο NBA κι εμείς πρέπει να κερδίσουμε άλλη μια φορά”

από AllAboutARIS

Ιδιαίτερα ορεξάτος ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη σημερινή (01/05) προπόνηση της Παρτίζαν ενόψει του Game 3 της των playoffs της EuroLeague με τη Ρεάλ Μαδρίτης (02/05, 21:30), το οποίο θα γίνει στην κατάμεστη Stark Arena. Φυσικά αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο, καθώς ο Σέρβος τεχνικός συνήθως εμφανίζεται σοβαρός και μετρημένος πριν από κρίσιμα παιχνίδια.

“Δεν ξέρω αν με έχετε ξαναδεί έτσι, αλλά σας ευχαριστώ αν πιστεύετε πως έχω ιδιαίτερα καλή διάθεση. Είναι γιατί πιστεύω στους παίκτες μου και όλα όσα κάνουν. Δεν ξέρω αν ο κόσμος το γνωρίζει, αλλά η Ρεάλ διαθέτει 11 παίκτες που κάποια στιγμή αγωνίστηκαν στο NBA. Αυτό λέει πάρα πολλά για την ποιότητα της ομάδας. Πρέπει να κερδίσουμε άλλη μία φορά, αυτό είναι το πιο σημαντικό”, είπε σε πρώτη φάση στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ο πολύπειρος τεχνικός είχε σίγουρα έναν παραπάνω λόγο για να χαμογελάει, αφού είδε τον Ντάντε Έξουμ να παίρνει μέρος στην προπόνηση: “Επιμένει να βοηθήσει την ομάδα, παρόλο που έχει πρόβλημα στον τένοντα. Νομίζω πως θα είναι με την ομάδα για το αυριανό παιχνίδι”, ανέφερε ενδεικτικά ο Ζοτς για τον Αυστραλό γκαρντ που γλίτωσε τα χειρότερα από τη λαβή του Γκέρσον Γιαμπουσέλε.

Προτεινόμενα Άρθρα