Ο Αθλητικός δικαστής… εξόντωσε τον ΠΑΟΚ με 500 ευρώ!

από AllAboutARIS

Τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στην Πυλαία κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον ΑΡΗ, θα πληρώσει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Και μάλιστα… πολύ ακριβά.

Ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλε το… εξοντωτικό πρόστιμο ύψους 500 ευρώ (!) για όσα ακούστηκαν από την κερκίδα στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου.

Είναι προφανές ότι το αρμόδιο όργανο εξάντλησε την αυστηρότητά του…  Τί; Οχι;

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στην ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003) που διεξήχθη την 18-11-2023.

Απαλλάσσεται η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ) διά της ανάρτησης πανό εκ μέρους οπαδών της, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 18-11-2023».

Προτεινόμενα Άρθρα