Ο Λημνιάτης νέος προπονητής στο Περιστέρι

από AllAboutARIS

Την πρόσληψη του Γιώργου Λιμνιάτη ανακοίνωσε το Περιστέρι bwin. Ο 53χρονος προπονητής διαδέχεται τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος αποχώρησε μετά από μια διετία. Ως πρώτος προπονητής έχει εργαστεί στο Λαύριο το 2022/23 και το Μαρούσι το 2023/24.

H ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Λιμνιάτη για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. Ο 53χρονος τεχνικός θα ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας, προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι της.

Το βιογραφικό του

Ο Γιώργος Λιμνιάτης γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου 1971 και ως πλέι μέικερ διέγραψε μεγάλη διαδρομή ως διεθνής μπασκετμπολίστας παίζοντας κατά σειρά στον Πανελλήνιο (δυο θητείες), τον Ολυμπιακό, τον Παπάγου, την Δάφνη, τον ΠΑΟΚ, τον Δούκα και τον Σπόρτιγκ. Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στο τέλος της περιόδου 2006-07.

Ακολούθησε την προπονητική και ξεκίνησε την διαδρομή του ως συνεργάτης προπονητής στη Ν. Κηφισιά, την Κύμη και την ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε ως πρώτος προπονητής του Λαυρίου (2023) το οποίο οδήγησε στην παραμονή στην κατηγορία.

Ανανέωσε την συνεργασία του, αλλά πριν ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος παραιτήθηκε. Μερικούς μήνες αργότερα (Οκτώβριο του 2023) ανέλαβε τα «ηνία» του Αμαρουσίου από το οποίο αποχώρησε τον Φεβρουάριο του 2024.

Επίσης, έχει διατελέσει άμεσος συνεργάτης του Ηλία Ζούρου στην εθνική Γεωργίας, ενώ ως Ομοσπονδιακός έχει καθίσει στον πάγκο των Εθνικών ομάδων U15, U19 και U20.

Προτεινόμενα Άρθρα