Ο Ντε Σόουζα, το νούμερο… προόδου και το ρεκόρ καριέρας!

από AllAboutARIS

Στα τελευταία ματς ο Ντε Σόουζα εντυπωσιάζει και μοιάζει… άλλος παίκτης σε σχέση με όσα έδειχνε μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική χρονιά. Ο Ανγκολέζος βοηθάει πολύ, κάνει… πολλά στο παρκέ, “βγάζει” ηγετικά στοιχεία και είναι φανερά βελτιωμένος.

Αυτό το τελευταίο, φαίνεται ξεκάθαρα από τα νούμερα. Πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Ντε Σόουζα είχε μόλις 5,2 βαθμούς μέσο όρο στο σύστημα αξιολόγησης. Πλέον, στα τελευταία τρία παιχνίδια, ένα με το “τριφύλλι” και δύο με τον Προμηθέα, ο Ανγκολέζος έχει 20 βαθμός μέσο όρο στο σύστημα αξιολόγησης. Δηλαδή, τέσσερις φορές πάνω σε σύγκριση με τα ματς πρωταθλήματος που έδωσε ο ΑΡΗΣ, πριν τον αγώνα με το σύνολο του Αταμάν. Πολύ μεγάλη πρόοδος, αν μη τι άλλο…

Σε όλα αυτά, προσθέστε και κάτι ακόμη. Απέναντι στον Προμηθέα, στο ματς Δευτέρας, ο Ντε Σόουζα είχε ένα ρεκόρ καριέρας. Αφορούσε την επίδοσή του στο σύστημα αξιολόγησης αφού οι 36 βαθμοί κόντρα στους Πατρινούς αποτελούν τον κορυφαίο αριθμό που είχε στην καριέρα του ο Ανγκολέζος όσον αφορά το ranking. Θυμίζουμε πως ο Ντε Σόουζα τελείωσε το ματς με νταμπλ-νταμπλ (23 πόντους και 12 ριμπάουντ), είχε δυο ασίστ, δυο κοψίματα, ένα κλέψιμο και κάπως έτσι έφτασε στο… 36 όσον αφορά το σύστημα αξιολόγησης.

Προτεινόμενα Άρθρα