Ρουσιαμάνης: “Δικαιωθήκαμε για την επιλογή μας να πάρουμε μέρος στο EuroCup” (vids)

από AllAboutARIS

Oι άνθρωποι της ΚΑΕ ερωτήθηκαν για τη παρουσία της ομάδας στο Eurocup και τα οφέλη απ’ αυτήν με τον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη να απαντάει πως η ομάδα δικαιώθηκε για την επιλογή της.

Αναλυτικά

“Υπάρχει το πρεστίζ του ΑΡΗ προς τα έξω. Θεωρούμε ότι δικαιωθήκαμε γιατί βάλαμε την ομάδα στο δεύτερο κύπελλο σε αξία στην Ευρώπη. Η ομάδα πήγε πάρα πολύ καλά. Έγινε ο ΑΡΗΣ viral σε διάφορα βίντεο, είτε highlights παικτών, είτε κερκίδα. Μίλησε η Ευρώπη για την ομάδα. Πιστεύω ότι κάναμε αυτό που έπρεπε για να το πετύχουμε. Είμαστε ο ΑΡΗΣ, πρέπει να δώσουμε βάρος και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. Καταλαβαίνουμε ότι αυτός ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά δεν μπορεί να διαλέγουμε διοργανώσεις. Στο μέλλον, στα επόμενα 2-3 χρόνια, αν προκύψουν κι άλλα έσοδα και ρίξουμε το βάρος στη διεκδίκηση κάποιου Ευρωπαϊκού τίτλου, θα το δούμε” σημείωσε ο Λευτέρης Αρβανίτης

“Η αύξηση του μπάτζετ που έγινε λόγω της συμμετοχής στο Eurocup, με τα έξοδα (πχ ταξίδια), νομίζω πως ήταν μια ή άλλη. Κυρίως από τα διαρκείας και τα εισιτήρια στα Ευρωπαϊκά. Περιμένουμε φέτος μια μεγάλη αύξηση μετά τη περσινή πορεία, με τον κόσμο να στηρίζει ακόμα πιο πολύ. Το εισιτήριο είναι σημαντικό στη στήριξη της ομάδας”

Προτεινόμενα Άρθρα