«Τέλος στη σαπουνόπερα: Ο Χεζόνια θα παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης»!

από AllAboutARIS

Προς ολοκλήρωση οδεύει το σίριαλ που εκτυλίσσεται εδώ και μερικές εβδομάδες στην ευρωπαϊκή μπασκετική πιάτσα και ακούει στο όνομα… Μάριο Χεζόνια!
Και αυτό διότι, σύμφωνα με τον γνωστό Ισπανό δημοσιογράφο, Σίρο Λόπεθ, ο Κροάτης φόργουορντ θα παραμείνει τελικώς στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για τριετές ή τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, ο «Super Mario» είχε έρθει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 3 εκατ. ευρώ, ωστόσο, οι πρόσφατες δηλώσεις του για τη Ρεάλ, οδήγησαν τους «μπλαουγκράνα» στο να ρίξουν άκυρο στον παίκτη και να αποσύρουν την πρότασή τους.
Συγκεκριμένα, μετά την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος από τους «μερένχες», ο 29χρονος άσος είχε δηλώσει πως: «Είμαι τελειομανής και θέλω πάντα να κερδίζω τα… πάντα. Αισθάνομαι άσχημα που χάσαμε τη Euroleague και γι’ αυτό θέλω να δώσω κάτι πίσω στους ανθρώπους και το κλαμπ της Ρεάλ Μαδρίτης. Ελπίζω ότι στα επόμενα χρόνια θα κερδίσουμε περισσότερους τίτλους».
Και ενώ φαινόταν πως τα είχε «σπάσει» και με τη Ρεάλ – εκτός από την Μπάρτσα – κοιτάζοντας πλέον προς την αγορά του ΝΒΑ, ο Χεζόνια αποφάσισε εντέλει πως σκοπεύει να παραμείνει στην Ισπανία και τη Μαδρίτη.

Προτεινόμενα Άρθρα