«Τελειώνει» με τον Μαντζούκα

από AllAboutARIS

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΡΗ Midea ξεκίνησε από την πρόταση ανανέωσης στον Βασίλη Τολιόπουλο. Η κατ αρχήν συμφωνία του αρχηγού του ΑΡΗ με τους “Κιτρινόμαυρους” για 1+1 χρόνο, δίνει την ευκαιρία στην ομάδα να συνεχίσει και με τον υπόλοιπο μεταγραφικό σχεδιασμό της.

Ένα πρόσωπο που απασχολεί τον ΑΡΗ έντονα, είναι ο Λευτέρης Μαντζούκας. Για την ακρίβεια, το θέμα του 20χρονου forward του Παναθηναϊκού μοιάζει να μπαίνει στη τελική ευθεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος παίκτης θα ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη με την μορφή δανεισμού, με τον Παναθηναϊκό να καλύπτει ένα μέρος του συμβολαίου του. Ο Λευτέρης Μαντζούκας είναι ουσιαστικά εκτός rotation φέτος, ενώ η επόμενη χρονιά είναι και η τελευταία στο πενταετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό.

Συνεπώς ο ΑΡΗΣ Midea προσβλέπει στην συνεργασία με έναν ταλαντούχο Έλληνα παίκτη, που το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, δίνοντας έτσι και προοπτικές μακροχρόνιας συνεργασίας.

Κάτι που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση, είναι το γεγονός πως έχει κοινό μάνατζερ με τον Βασίλη Τολιόπουλο.

Η σεζόν του με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το βράδυ της Παρασκευής (14/6), στο Game 5 των τελικών του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα