Τζάκσον Τζ.: «Σίγουρα πιστεύω ότι είμαι ο κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς»

από AllAboutARIS

Ο κύκλος των αγώνων της regular season στο ΝΒΑ ολοκληρώνεται και ο Τζάρεν Τζάκσον Τζ. “φωνάζει” πως ο τίτλος του αμυντικού της χρονιάς, γνωστό και ως DPOY δεν έχει άλλη κατεύθυνση πέρα από τα δικά του χέρια!

«Σίγουρα πιστεύω ότι είμαι καλύτερος αμυντικός της χρονιάς…» είπε αρχικά ο παίκτης των Γκρίζλις στο ESPN λίγο πριν βρεθεί απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς. Και προσέθεσε: «Απλά νομίζω ότι φέρνω κάτι ξεχωριστό και το θέλω πολύ».

Η αλήθεια είναι πως τη φετινή σεζόν το Μέμφις εμφανίζει στην άμυνά του 110.6 στο DRTG, αριθμός που μειώνεται ακόμη περισσότερο (106.5) όταν ο Τζάκσον Τζ. βρίσκεται στο παρκέ. Παρόλα αυτά, δεν έχουν γίνει γνωστές οι… συζητήσεις ανά τη λίγκα για το ποιος θα μπορούσε να λάβει τον συγκεκριμένο τίτλο φέτος.

Άλλωστε, δεν πρέπει κανείς να λογαριάζει δίχως τον σταθερό παράγοντα των Μπακς, Μπρουκ Λόπεζ, τον Μπαμ Αντεμπάγιο (Χιτ) και άλλα τόσα ονόματα που έχουν κάνει αίσθηση στο κομμάτι της άμυνας. Ο ψηλός των Γκρίζλις επιτρέπει στους αντιπάλους του να σκοράρουν με 46.8%, ενώ μετρά 3 μπλοκ ανά αγώνα που αποτελεί το καλύτερο της καριέρας του.

Προτεινόμενα Άρθρα