Το μέτωπο των τραυματιών

από Γιώργος Γκάτος

Χωρίς τους Βασίλη Τολιόπουλο, Διαμαντή Σλαφτσάκη και Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς ταξίδεψε ο ΑΡΗΣ Midea στη Ρόδο, με τη νίκη να έρχεται παρά τις σημαντικές απουσίες.

Το παιχνίδι στην έδρα της Μπούντουτσνοστ είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και ο Γιάννης Καστρίτης θα ήθελε ιδανικά και τους τρεις παίκτες στη διάθεση του.

Και οι τρεις έμειναν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους, ενώ σήμερα θεωρείται η κρίσιμη μέρα. Με την ομάδα να φτάνει στο σπίτι της, αργά το απόγευμα της Κυριακής, η μοναδική ουσιαστική προπόνηση που θα γίνει εν Ελλάδι, θα είναι η σημερινή.

Μετά το τέλος αυτής, ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει ξεκάθαρη εικόνα για το αν μπορεί να υπολογίζει σε κάποιον/κάποιους εκ των τριών, με τις πιθανότητες εξ αρχής να είναι μετρημένες.

Κι αυτό γιατί θεωρείται απίθανο η ομάδα να ρισκάρει με την συμμετοχή τους, εφόσον πρόκειται για ενοχλήσεις, υπό τον κίνδυνο υποτροπής.

Η αποστολή θα ξεκινήσει την Τρίτη το πρωί το ταξίδι της για το Μαυροβούνιο, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα προπονηθεί στο γήπεδο του αγώνα.

Προτεινόμενα Άρθρα