Φιλικό τεστ κόντρα στην Καρδίτσα

από AllAboutARIS

Μετά το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην ΜΖΤ Σκοπίων, ο ΑΡΗΣ ταξιδεύει σήμερα στην Καρδίτσα για να αντιμετωπίσει την νεοφώτιστη τοπική ομάδα (17:00).

Οι “Κιτρινόμαυροι” του Γιάννη Καστρίτη αντιμετωπίζουν την ομάδα που προβιβάστηκε στη Basket League και έχει στο τιμόνι της των πρώην προπονητή του ΑΡΗ, Βαγγέλη Αγγέλου.

Από πλευράς ΑΡΗ, ο χρόνος αναμένεται να μοιραστεί και πάλι σε μια περίοδο με αρκετά βαριά πόδια, καθώς βρισκόμαστε εν μέσω προετοιμασίας, με τον Έλληνα τεχνικό των “Κιτρινόμαυρων” να έχει στη διάθεση του και τον Ισμαέλ Σανόγκο.

Η Καρδίτσα προχώρησε ολική αναδόμηση του ρόστερ της, προχωρώντας σε μεταγραφές ξένων και Ελλήνων παικτών. Μεταξύ άλλων αποκτήθηκαν οι Χάντερ, Γ. Αγραβάνης, Γόντικας, Μπέιτμον, Μπέχαϊμ, Γκάμπροβσεκ, Καλαϊτζάκης, Αθηναίου, Ντελοριέρ, Πριτζέτ και Κώττας (αγωνίστηκε πέρσι στον ΑΡΗ).

Ο φιλικός αγώνας θα γίνει παρουσία φιλάθλων, ενώ τα εισιτήρια για τον αγώνα θα διατίθενται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του γηπέδου, τα οποία θα ανοίξουν στις 3.30 μ.μ. Οι τιμές των εισιτηρίων για το φιλικό ματς της Πέμπτης, είναι 10 ευρώ γενική είσοδος για τους φιλάθλους άνω των 16 ετών και 5 ευρώ για τους νέους και παιδιά έως και 16 ετών.

Προτεινόμενα Άρθρα