"Νιώθω πιο έτοιμος, σε εμπνέει ο Γιαννάκης και μόνο που τον βλέπεις"

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Φλιώνης, μιλώντας στο AllAboutARIS, δήλωσε έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας απαιτητικής σεζόν που ξεκινάει σε λίγες μέρες ενώ τόνισε πως η παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη εμπνέει τους παίκτες και άπαντες δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους σε κάθε προπόνηση.

“Σίγουρα νιώθω πιο έτοιμος και σωματικά και πνευματικά. Οι προπονητές μου με βοηθάνε κάθε μέρα, μου μιλάνε ατομικά και μου επισημαίνουν κάποια πράγματα που αφορούν το παιχνίδι μου, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τον παίκτη, ώστε να προετοιμαστεί και να νιώσει την δουλειά και τον τρόπο σκέψης των προπονητών και της ομάδας. Φέτος η χρονιά είναι απαιτητική και πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών, για να πιάσουμε καλά στάνταρ απόδοσης”. Ανέφερε αρχικά ο πόιντ-γκαρντ του ΑΡΗ. 

Όσο για το πως βιώνει ο ίδιος την συνεργασία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, είπε:

“Ο κόουτς είναι ένας ζωντανός θρύλος για το μπάσκετ κι ένας άνθρωπος που σ’ εμπνέει και μόνο που τον βλέπεις. Εγώ θέλω να παίξω και να δώσω το 100% σε κάθε προπόνηση, για να τον ανταμείψω για την επιλογή του”.

Για το γεγονός ότι η ομάδα αποτελείται και από έμπειρους παίκτες, αλλά και από νέα παιδιά που έχουν ενθουσιασμό:

“Φέτος το βασικότερο που πρέπει να συμβεί είναι να δεθεί η ομάδα και να παρουσιάσει μία ομοιογένεια όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού και τον τρόπο σκέψης. Νομίζω το σημαντικότερο είναι αυτό και σίγουρα τα πιο έμπειρα παιδιά θα βοηθήσουν σε αυτό το κομμάτι κι εμείς με την φρεσκάδα μας, το ενθουσιασμό και το μυαλό μας, να βοηθήσουμε σε αυτή την προσπάθεια”.

Τέλος, για τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Π.Α.Ο.Κ. που πλησιάζει, ο διεθνής γκαρντ σημείωσε:

“Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για όλους μας, για τους φιλάθλους μας, για την πόλη γενικότερα και θέλουμε πολύ να το κερδίσουμε. Θα παλέψουμε για40 λεπτά για τη νίκη. Νομίζω πως θα είναι μια πολύ καλή αρχή για να μας πιστέψει ο κόσμος και σίγουρα είναι κάτι που το θέλουμε πάρα πολύ”.

Προτεινόμενα Άρθρα