Ρόουζ: "Απολαμβάνω να παίζω μπάσκετ ξανά…"

από AllAboutARIS

Η προετοιμασία των Κλίβελαντ Καβαλίερς έχει ξεκινήσει και ο Ντέρικ Ρόουζ στάθηκε στο πόσο απολαμβάνει που παίζει μπάσκετ και πάλι σε υψηλό επίπεδο.

Η νέα σεζόν θα βρει τον Ντέρικ Ρόουζ στο Κλίβελαντ και στο πλευρό του Λεμπρόν Τζέιμς. Ο άλλοτε αστέρας των Σικάγο Μπουλς προσπαθεί να κάνει… restart στην καριέρα του και σε δηλώσεις του ανέφερε πως πλέον απολαμβάνει και πάλι το παιχνίδι.

Ο D-Rose δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι κάτι διαφορετικό. Προετοίμαζα τον εαυτό μου σε όλους τους τομείς για πολύ καιρό. Το να είμαι σε αυτή την ομάδα αυτή την περίοδο είναι μια πολύ καλή κατάσταση για μένα. Όλοι είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο. Θέλω να παίζω το παιχνίδι μου. Η δουλειά μου είναι να είμαι επιθετικός σε κάθε φάση και να φροντίζω για την ομάδα σε όλους τους τομείς 

Δουλεύω αρκετά σκληρά με το σώμα μου. Ξέρω πόσο καλός είμαι και δεν έχει σημασία τι γράφουν τα Media για μένα. Ξέρω πόσο καλά δουλεύω. Βγαίνω στο παρκέ και έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Ήμουν σε ένα σκοτεινό μέρος τα προηγούμενα χρόνια. Όταν επέστρεψα προσπάθησα ώστε να επανέλθω σε υψηλό επίπεδο. Ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω. Είναι σπουδαίο συναίσθημα να είμαι εδώ. Απολαμβάνω το να παίζω μπάσκετ ξανά και θέλω να κερδίσω πολλά παιχνίδια».

Προτεινόμενα Άρθρα