"Μπασκετική ατμόσφαιρα, έδωσε άλλο άρωμα ο Γιαννάκης"

από Γιώργος Γκάτος

Μίλησε για την τωρινή του ομάδα, τα λάθη τις καριέρας του, την άποψη του για το χθεσινό ντέρμπι και αποθέωσε τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο Νέστορας Κόμματος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “BasketCity” στον Libero 107,4.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

-Για τον Ερμή Αγιάς που αγωνίζεται:

“Για μας είναι γιορτή να παίζει ο Ερμής Αγιάς στο Ιβανώφειο με τον Ηρακλή. Από α’ τοπικό πήγαμε Α2. Στόχος είναι η εύκολη παραμονή. Το σλόγκαν μας είναι να δίνουμε το 100%. Εδώ είναι η πόλη μου και είμαι ήρεμα. Να κάνω τι στην Α1 τώρα στα 40 μου; Να ρωτάω αν είμαι καλός παίκτης ή καλό παιδί; Αυτά που λένε για μένα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο κόσμος ξέρει γιατί με βλέπει ακόμα και μου μιλάει. Αυτοί έκαναν κακό στις ομάδες, όχι στον κόσμο. “

-Για το αν εκανε λάθος επιλογές στη καριέρα του:

“Καταρχάς, έχω κάνει λάθος επιλογή σε μάνατζερ. Θα έπρεπε να πω εγώ στον δημοσιογράφο το αν είμαι καλός ή όχι; Εγώ δεν βλέπω να γίνεται αυτό το πράγμα εδώ τα τελευταία 20 χρόνια. Εγώ βλέπω ότι οι μάνατζερ να πιάνουν τους δημοσιογράφους, και αυτοί να γράφουν για ένα προϊόν που δεν είναι έτσι. Τι θα έπρεπε να κάνω; Να πιάσω τον δημοσιογράφο και να του πω ότι είμαι καλό παιδί; Εγώ έπιανα τον δημοσιογράφο και του έλεγα να γράψει αυτό που πρέπει.”

-Για το χθεσινό ντέρμπι:

“Ωραίο ματς, μπασκετική ατμόσφαιρα. Όλα αυτά, ακόμα και τα μπινελίκια, είναι μέσα στο παιχνίδι. Ο κάθε αθλητής έτσι θέλει να παίζει. Δεν μπορεί να είναι και εκκλησία. Δεν δικαιολογώ να μπει κάποιος στο γήπεδο και πετάξει κάτι και να τραυματίσει. Αγωνιστικά, θέλουν δουλειά όλοι. Φώναζε ο κόσμος, Παναγιώτη κάνε την ομάδα πρώτη.”

Για την κατάσταση στον ΑΡΗ:

“Μεγάλη επιστροφή. Κάθε χρόνο έχουν και ένα κίνητρο εκεί στον ΑΡΗ που ξεκινάει πολύ καλά αλλά στο τέλος κάτι στραβώνει. Καταλλήγει στο να ζητούν να μπει και πάλι ο κόσμος να βοηθήσει. Η Θεσσαλονίκη το έχει αυτό. Βλέπεις ας πούμε και τι γίνεται με τον Παναθηναϊκό.

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη:

“Έδωσε άλλο άρωμα στην Α1 η παρουσία του. Έχει τίτλους και υπόβαθρο. Δεν θα πω για την αξία του, εσείς πείτε. Ήταν μεγάλος παίκτης, παρά-μεγάλος!”

Προτεινόμενα Άρθρα